Carieră

Relatări despre carieră

1
2
3

Gabrielle

Bucuraţi-vă de muncă şi gândiţi-vă cu plăcere la aceasta în fiecare zi.
Service Coordinator Bergen

Projektirányítás

Bergenben dolgozom szolgáltatás-koordinátorként. Feladataim közé tartozik a technikusok munkájának napi szintű támogatása, rendelések leadása, gépfoglalás, irodaszerek rendelése stb. Szintén én felelek a számlázásért, az ügyfélkezelésért, valamint norvég weboldalunk és vállalati kézikönyvünk gondozásáért. Szeretem a munkámat, mindennap örömmel jövök be az irodába.

Az ügyfél a szakértő

Kedvelem a munkatársaimat, és szeretem, hogy sokszínű a munkám....

Dinesh

Este o soluţie inteligentă să cumpăraţi produsele noastre inteligente.
National Sales Manager Pune

Folosiţi oportunităţile

Sunt manager de vânzări la nivel naţional pentru macaralele standard şi de mare tonaj, cu sediul în Pune, India . Am avansat de la nivelul de district la cel naţional, iar acest lucru a fost posibil deoarece mi s-a oferit posibilitatea de a-mi demonstra calităţile. Acelaşi lucru este valabil şi pentru ceilalţi membri ai echipei. Sunt încântat de locul meu de muncă. Vânzarea şi deplasările reprezintă lucrurile care mă încântă cel mai mult.

Angajarea celor...

Jack

Cu o calificare bună şi cu atitudinea corectă ajungeţi departe.
Branch Manager Jacksonville, Florida

Prietenii ştiu mai bine

Prima dată am auzit de Konecranes de la un vechi prieten din Marină care mi-a spus ce companie grozavă este Konecranes şi mi-a sugerat să mă alătur lui în companie. Aceasta se întâmpla în 1998. Am început ca tehnician de service în Cleveland , Ohio , iar apoi m-am mutat în Raleigh, Carolina de Nord . Primul meu loc de muncă în J acksonville a fost acela de inspector principal, după care am avansat de la supraveghetor de service la director de service şi acum la...