You are here

Echipament

Sectorul de Echipamente oferă componente, macarale şi soluţii pentru manipularea materialelor pentru o gamă variată de ramuri industriale, inclusiv industrii de proces, sectorul nuclear, industrii în care se manipulează sarcini grele, porturi, terminale intermodale, şantiere navale şi terminale pentru materiale vrac.

Produsele sunt comercializate printr-un portofoliu multimarcă, în care sunt cuprinse marca corporativă Konecranes şi mărcile de forţă STAHL CraneSystems, SWF, Verlinde, R&M şi Sanma Hoists & Cranes.

Produse

Macarale industriale, inclusiv macarale pentru condiţii standard, macarale pentru condiţii grele şi sisteme de ridicare pentru puncte de lucru, precum manipulatoarele de sarcini, componente precum electropalanele cu cablu de oţel, seturi pentru macarale, electropalane cu lanţ, palane manuale şi accesorii, macarale nucleare, macarale portuare, descărcătoare de materiale vrac, motostivuitore şi macarale pentru şantiere navale.

Poziţie pe piaţă

Cel mai mare furnizor mondial de macarale industriale. Lider mondial în domeniul tehnologiei macaralelor protejate la explozii. Lider mondial în domeniul podurilor rulante electrice pentru industrii de proces şi macarale pod rulant pentru şantiere navale. Un furnizor global de macarale şi motostivuitoare pentru manipularea containerelor şi descărcarea de mărfuri ambalate grele şi materiale vrac.

Producţie anuală

Zeci de mii de macarale standard, electropalane cu cablu din oţel şi electropalane cu lanţ, precum şi sute de macarale pentru condiţii grele, cărucioare de ridicare şi motostivuitoare pentru condiţii grele.