Echipament

Poduri rulante  – optimizate pentru activitatea dumneavoastră

Konecranes este cel mai mare furnizor mondial de utilaje de ridicat de uz industrial. Oferta noastră include cele mai semnificative inovaţii realizate pentru aplicaţii cu poduri rulante. Această tehnologie lider în domeniu se bazează pe forţa noastră inovatoare în materie de design mecanic şi electric, precum şi pe aplicarea celor mai moderne tehnologii industriale de fabricaţie. Fiabilitatea macaralelor noastre industriale şi a altor utilaje de ridicat sunt atât rezultatul experienţei, cât şi al angajamentului nostru pentru excelenţă în inginerie.

Soluţii eficiente de ridicare pentru afacerea dumneavoastră

Konecranes a dobândit o bază de clienţi extinsă şi variată din domeniul firmelor de ridicări. Fabricaţia generală reprezintă cel mai mare segment de clienţi. De asemenea, Konecranes se dedică îmbunătăţirii performanţelor în toate domeniile industriale. Îmbunătăţim soluţiile dumneavoastră de ridicare în domeniile portuar, petrol şi gaze, minerit, auto, depozite, divertisment, energie, oţel, petrochimie, şantiere navale, celuloză şi hârtie şi alte domenii.

Echipament de ridicare – alimentare şi service în apropierea dumneavoastră

Soluţiile Konecranes de manipulare a materialelor pentru containere sunt vaste.  Konecranes construieşte şi asigură service pentru multe dintre cele mai mari şi mai complexe macarale din lume, pentru porturi, şantiere navale şi platforme petroliere. Konecranes poate asigura soluţii standard sau adaptate de manipulare a materialelor, pentru diferite domenii de aplicaţie.