Electropalane

Electropalane sunt dispozitive industriale de ridicare, care utilizează un cablu metalic, un lanţ sau o panglică pentru a ridica şi deplasa o sarcină. Acestea sunt ataşate la macarale sau la alte echipamente de ridicare. Konecranes furnizează electropalane la nivel mondial şi îşi completează echipamentele cu o gamă variată de servicii disponibile.

Electropalane sigure şi flexibile pentru orice ramură industrială

Electropalane produse de Konecranes asigură o gamă variată de produse pentru aplicaţii industriale - inclusiv electropalane şi palane manuale, precum şi electropalane pentru medii periculoase. Având în vedere anvergura mediilor industriale ale clienţilor în care sunt proiectate să funcţioneze electropalane noastre, precum şi standardele aferente pe care le utilizează, electropalane respectă fără dubii standardele de siguranţă şi operaţionale internaţionale necesare.

Capacităţile de ridicare ale palanelor variază de la 60 kg la 80 de tone. Indiferent dacă necesităţile de ridicare şi tragere sunt neregulate sau continue, electropalane noastre ridică în mod optim şi oferă un control optim pentru utilizatorii lor. Electropalane noastre sunt extrem de versatile şi de fiabile, iar ca rezultat al acestor două excepţionale caracteristici, electropalane cu cablu de oţel CXT sunt cele mai vândute electropalane cu cablu de oţel din lume.

Echipamente de ridicare completate cu servicii pentru orice dispozitive de ridicare

Konecranes oferă o gamă completă de servicii pentru macaralele pe care la furnizează la scară globală. Serviciile sunt disponibile nu numai pentru electropalane Konecranes, ci şi pentru orice echipament de ridicare utilizat în domeniul dumneavoastră. Mai mult, serviciile noastre sunt adaptate în funcţie de cerinţele privind performanţele de afaceri.

Exploraţi oferta noastră de electropalane şi contactaţi Konecranes pentru a satisface necesităţile de ridicare ale companiei dumneavoastră!