Palane manuale

Palanele manuale cu lanţ şi dispozitivele de tragere a manetelor Konecranes reprezintă o alegere excelentă în orice mediu în care energia electrică este nepractică sau indisponibilă. Lipsite de componente electronice, sunt şi o soluţie eficientă sub aspectul costurilor atunci când nu sunt necesare operaţii zilnice de ridicare. Cu un domeniu de ridicare de la ¼ tonă la 20 de tone, palanele noastre manuale vor satisface cu siguranţă necesităţile dumneavoastră de ridicare.

Cu acţionare manuală, dar sigure şi durabile

Suntem binecunoscuţi pentru siguranţa echipamentelor noastre, iar palanele noastre manuale nu fac excepţie. O frână dublă Pawl Weston, cu 2 discuri de fricţiune, furnizează 4 suprafeţe de frânare. Un design compact înseamnă o greutate redusă, ceea ce transformă manipularea sarcinilor într-o operaţie mai uşoară şi mai sigură. Modelul KM2 include chiar şi un limitator de suprasarcină.

Unul dintre motivele pentru care palanele noastre manuale şi dispozitivele de tragere a manetelor sunt atât de sigure îl reprezintă durabilitatea acestora. Lanţurile din oţel aliat sunt galvanizate, pentru rezistenţă la coroziune. Frâna este închisă într-o carcasă, pentru protecţia la murdărie. O cale de lanţ deschisă permite o inspectare şi o curăţare simplă.

De asemenea, palanele şi dispozitivele de tragere a manetelor Konecranes respectă în totalitate solicitantele standarde internaţionale impuse de ASME B30.

Palane cu lanţ manuale şi dispozitive de tragere a manetelor adaptate la necesităţile dumneavoastră

Konecranes realizează patru tipuri de palane manuale: dispozitivele manuale de tragere a manetelor KL şi KLP, palanul manual cu lanţ KM Seria II şi palanul manual de blocare cu lanţ de tip militar. Alegeţi un troliu cu lanţ cu acţionarea manuală sau un troliu cu împingere manuală; ambele permit o înălţime redusă. De asemenea, puteţi instala palanele noastre în echipamentul dumneavoastră existent.

În funcţie de model, înălţimile standard de ridicare variază între 1,5 şi 3 metri, cu opţiuni pentru ridicări non-standard. Dimensiunile compacte şi greutatea redusă permit utilizarea palanului în numeroase locaţii. Dispozitivele manuale de tragere a manetelor KL şi KLP pot funcţiona în spaţii restrânse, cu o rotaţie de 360º a mânerului.

De asemenea, Konecranes produce palane manuale pentru medii periculoase.