Transportoare de containere

Precizie rigidă

Un macaragist ambiţios al transportoarelor de containere va găsi utilajul adecvat pentru activitatea sa în familia de transportoare de containere Konecranes. Oferim două modele, unul pentru activităţile generale de şantier şi unul pentru activitatea de “boxrunning” de la chei la şantier—ultimul este deosebit de interesant pentru macaragiştii de la terminalele de containere care optează pentru automatizare. Un transportor de containere Konecranes reprezintă cea mai bună combinaţie pentru o activitate în domeniul ridicării containerelor: performanţe ridicate, siguranţă şi o valoare ridicată a ciclului de viaţă, asigurată de un set de servicii adaptat pentru necesităţile dumneavoastră.

Transportoarele de containere DE53 şi DE54

Transportoarele de containere cu opt roţi DE53 şi DE54 sunt utilaje pentru condiţii grele fiabile şi cu performanţe ridicate pe şantierul terminalului, putând aşeza 1 container peste alte 2, respectiv 1 container peste alte 3. Acestea au fost adoptate de mai mulţi importanţi operatori de terminale, care au fost convinşi de seriozitatea companiei Konecranes în ceea ce priveşte combinaţia dintre utilajele inteligente şi service-ul complet.

O puternică senzaţie de control cu transportoarele noastre de containere

Sistemul de direcţie electronică-hidraulică al unui transportor de containere Konecranes creează un puternic sentiment de control asupra utilajului, în contact cu suprafaţa de acţionare şi cu containerele pe care le manipulează. Sistemul de direcţie aliniază roţile cu precizie, asigurând stabilitate direcţională şi reducând uzura anvelopelor. Fiecare roată este acţionată de un cilindru diferenţial, cu senzor de cursă integrat, eliminând slăbirea şi patinarea. Sistemul de direcţie electronică-hidraulică al unui transportor de containere Konecranes creează un puternic sentiment de control asupra utilajului, în contact cu suprafaţa de acţionare şi cu containerele pe care le manipulează. Sistemul de direcţie aliniază roţile cu precizie, asigurând stabilitate direcţională şi reducând uzura anvelopelor. Fiecare roată este acţionată de un cilindru diferenţial, cu senzor de cursă integrat, eliminând slăbirea şi patinarea.

O deplasare de clasă mondială

Şasiul unui transportor de containere Konecranes are şase sau opt roţi cu suspensii independente, fiecare cu propriul său sistem de suspensie fără întreţinere (fără lubrifiant). Designul sistemului de suspensie se bazează pe o aliniere specială a elementelor de arc şi a rulmenţilor, care controlează eficient mişcarea tijei în timpul deplasării şi al frânării, asigurând o excelentă stabilitate în toate condiţiile de conducere. Şasiul unui transportor de containere Konecranes are şase sau opt roţi cu suspensii independente, fiecare cu propriul său sistem de suspensie fără întreţinere (fără lubrifiant). Designul sistemului de suspensie se bazează pe o aliniere specială a elementelor de arc şi a rulmenţilor, care controlează eficient mişcarea tijei în timpul deplasării şi al frânării, asigurând o excelentă stabilitate în toate condiţiile de conducere.

Născute pentru a ridica

Motoarele palanelor, tamburii de cablu şi cutiile de viteze ale sistemului de ridicare sunt proiectate şi fabricate intern de Konecranes. Acestea funcţionează într-o corelaţie perfectă, adecvate operaţiei de ridicare efectuate. Sistemul nostru de ridicare de tip capră oferă o capacitate fiabilă de ridicare de 50 de tone.

Sistemul nostru de ridicare de tip capră oferă o capacitate fiabilă de ridicare de 50 de tone şi permite o sarcină de lucru sigură sub spreder. Grinda bridei este foarte rigidă. În cazul unei coliziuni, forţa este transferată unor şuruburi speciale, care se rup într-o manieră controlată—reducând proporţiile daunelor şi durata de nefuncţionare.