Yard IT pentru manipularea containerelor

 

Întotdeauna pe calea cea bună

Produsele şi serviciile de poziţionare cu direcţie automată Yard IT pentru macaralele Konecranes RTG îmbunătăţesc siguranţa muncitorilor şi productivitatea şoferului. Acestea menţin macaraua RTG pe o cale de deplasare preprogramată, permiţând şoferului să se concentreze asupra altor activităţi. Datorită produselor şi serviciilor de poziţionare cu direcţie automată Yard IT, stiva de containere poate fi aliniată cu o precizie îmbunătăţită. La rândul său, aceasta permite o mai mare densitate a stivei şi contribuie la prevenirea coliziunilor determinate de configuraţii nesigure şi neprevăzute ale stivelor.

Yard IT vă asigură precizia

Konecranes oferă cel mai precis şi mai fiabil sistem de poziţionare automată a macaralelor RTG -Yard IT - produse şi servicii de poziţionare - disponibile în prezent în lume. Combinaţia dintre tehnologia cu antenă duală şi tehnologia noastră brevetată RAAS reduce la minimum pierderea de semnal şi asigură o precizie de poziţionare de ±2,5 cm. Sistemul nostru de poziţionare cu GPS a fost special proiectat pentru macarale RTG. Aceasta asigură monitorizarea în câmp real a direcţiei macaralei, chiar şi atunci când macaraua RTG este imobilă – ceea ce sistemele cu antenă singulară nu pot realiza.

Eficient la fiecare viraj

Tehnologia GPS utilizată cu sistemul nostru de direcţie automată pentru RTG poate fi, de asemenea, conectată cu reţeaua dumneavoastră de poziţionare a reţelelor. Puteţi furniza şoferilor dumneavoastră o suită de aplicaţii de productivitate, inclusiv Auto-Stop (Oprire automată), Auto-Move (Mişcare automată), Auto-SlowDown (Încetinire automată) şi Auto-Grab (Apucare automată).

  • Receptor DGPS dublu, cu frecvenţă duală, la fiecare capăt al macaralei RTG, pentru determinarea precisă a direcţiei
  • Antene receptor DGPS duale la fiecare capăt al macaralei RTG, pentru o determinare precisă a direcţiei
  • Integrare completă cu sistemele PLC, inclusiv AC pentru şofer şi codificatoare
  • Afişare grafică a abaterii în cabina macaragistului
  • Încetinire automată/decelerare rapidă în cazul unei abateri excesive de la cale