You are here

Electropalane EXCXT cu cablu de oţel

O nouă modalitate de a face lucrurile chiar în mai multă siguranţă

Electropalanul Konecranes EXCXT cu cablu de oţel oferă o nouă abordare a activităţilor de ridicare în mediile periculoase. Fiind o versiune specială a popularului nostru palan CXT, configuraţia mecanică unică reduce pericolele de incendiu în condiţii de operare standard. Actualizat constant cu cea mai recentă tehnologie, palanul EXCXT a pus bazele unui nou standard industrial, greu de depăşit.

Certificările internaţionale EX, anume ATEX, CSA US, IECEX şi INMETRO pentru lucrul în medii cu gaze şi praf, reprezintă un factor important, dovedind faptul că siguranţa are întotdeauna cea mai mare prioritate pentru Konecranes. Izolaţia de Clasă F, protecţia IP65 pentru carcasele electrice şi protecţia IP66 pentru motoare sunt dotări standard. Componentele electrice şi motorul sunt proiectate şi construite conform reglementărilor EX şi sunt protejate atent în interiorul carcaselor.

Palan cu cablu de oţel, simplu şi adaptabil

Palanul EXCXT permite manevrarea uşoară a sarcinii, cu performanţă excepţională concepută să vă sporească productivitatea. Toate sistemele de ridicare, inclusiv motoarele de ridicare, limitatorul de cursă şi protecţia mecanică la suprasarcină, au fost testate complet, pentru a se asigura fiabilitatea. Interfaţa utilizator ergonomică permite operatorului să se concentreze pe activităţile de ridicare, asigurând o manevrare mai uşoară şi mai sigură a sarcinii. Dacă este necesară o ridicare de înaltă precizie, funcţia de deplasare controlată de invertor oferă precizie şi siguranţă suplimentare.

Noi ştim că mediul în care vă desfăşuraţi activităţile de ridicare este unic; prin urmare, vă oferim numeroase caracteristici opţionale. De exemplu, puteţi să alegeţi viteza de ridicare, să instalaţi o frână suplimentară, să includeţi un afişaj pentru sarcină, să obţineţi un înveliş protector pentru intemperii, să adăugaţi comenzi radio, să solicitaţi trolii speciale. Aceasta nu este o listă completă.

Puteţi să schimbaţi caracteristicile opţionale pe măsură ce se schimbă şi necesităţile dumneavoastră. Vă ajutăm să executaţi activităţile de ridicare exact aşa cum doriţi.

Un membru multifuncţional pentru echipa dumneavoastră

Palanul EXCXT reprezintă nucleul macaralei EXCXT. Obţineţi un nou palan EXCXT pentru macaraua dumneavoastră EX sau obţineţi o macara EXCXT complet nouă. Orice opţiune aţi alege, veţi vedea avantajele tehnologiei EXCXT de la Konecranes.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează palanul EXCXT necesităţilor dumneavoastră de ridicare.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.