You are here

Electropalane EXN cu lanţ

Palan superior, cu performanţe şi siguranţă excepţionale

Electropalanul EXN de la Konecranes oferă un nivel înalt de siguranţă şi fiabilitate, necesar în mediile periculoase. Motoarele de înaltă performanţă, comenzile fiabile, cu contactor de 48 V şi întreţinerea simplă vă ajută să menţineţi palanele în funcţiune, cu perioade minime de nefuncţionare.

Certificările EX – anume ATEX, CSA Canada, IECEX şi INMETRO – indică faptul că proiectarea s-a făcut pentru siguranţă în mediile periculoase. O configuraţie mecanică specială reduce la minimum apariţia scânteilor în condiţii normale de funcţionare. Ignifugarea, carcasele EX şi vopseaua epoxidică oferă o protecţie puternică suprafeţelor.

Simplu de utilizat, cu o mulţime de opţiuni

Palanul EXN este şi simplu de utilizat. Interfaţa utilizator ergonomică permite operatorului să se concentreze complet pe activităţile de ridicare. Ridicarea cu două viteze şi raportul de 4:1 al vitezelor de deplasare permit o manevrare precisă a sarcinii. Ambreiajul cu alunecare protejează împotriva suprasarcinii.

Gama completă de opţiuni înseamnă că palanul poate fi adaptat la necesităţile dumneavoastră speciale de ridicare. Sunt disponibile versiuni staţionare, cu suspendare în cârlig, cu troliu împins sau motorizat. Înălţimile variabile şi dimensiunile compacte vă ajută să utilizaţi optim spaţiul disponibil. Alegeţi cele mai bune opţiuni pentru unitatea dumneavoastră.

Un membru util pentru echipa dumneavoastră

Palanul EXN reprezintă nucleul macaralei EXN. Obţineţi un nou palan EXN pentru macaraua dumneavoastră EX sau obţineţi o macara EXN complet nouă. Orice opţiune aţi alege, veţi descoperi avantajele tehnologiei EXN de la Konecranes. Aparţine unei clase speciale.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a descoperi mai multe despre cum se adaptează electropalanul EXN cu lanţ necesităţilor dumneavoastră de ridicare.