You are here

EXATB AirBalancer

Ridicare fără palan

Viteza, precizia şi siguranţa sunt aspecte prioritare în zonele de lucru periculoase. Echipamentul Konecranes EXATB AirBalancer certificat ATEX vă oferă toate aceste lucruri, fără palan. Puteţi ridica până la 350 kg utilizând presiunea aerului ca unică sursă de alimentare.

Echipamentul EXATB AirBalancer a fost special conceput pentru utilizarea în zonele 2 şi 22. Dacă un operator supraîncarcă accidental dispozitivul, acesta nu execută ridicarea – riscul de a scăpa încărcătura este considerabil mai mic.

Uşor ca o pană

Fiind o unitate ergonomică, fără butoane sau mânere, dispozitivul ATB AirBalancer utilizează mişcarea naturală de ridicare efectuată de operator. Datorită faptului că funcţionarea are la bază aerul, mişcările line sunt practic garantate. O frână centrifugă menţine stabilitatea încărcăturii aflate în mişcare, iar operatorul controlează viteza.

Datorită faptului că EXATB AirBalancer nu utilizează electricitate, costurile de operare sunt mici, iar ciclul de exploatare este complet. Lipsa motorului înseamnă foarte puţine activităţi de întreţinere şi un mediu de lucru curat şi silenţios.

Siguranţă în medii periculoase

Dispozitivul EXATB AirBalancer este faimosul nostru echipament ATB AirBalancer, adaptat pentru utilizarea în medii periculoase. Este deosebit de util pentru asamblare şi întreţinere, iar stabilitatea şi siguranţa pe care le oferă îl fac ideal pentru mutarea articolelor fragile.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează EXATB AirBalancer necesităţilor dumneavoastră de ridicare.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.