You are here

Macarale EX cu braţ

Macara cu braţ adaptabilă

Macaraua EX standard cu braţ de la Konecranes poate ridica până la două tone. Un model personalizat poate ridica mai mult. Macaralele EX cu braţ pot fi utilizate într-o gamă largă de aplicaţii – în ateliere mecanice, într-o linie de asamblare dintr-o uzină, în puncte de întreţinere cheie din cadrul proceselor dumneavoastră industriale – aproape oriunde aveţi nevoie să executaţi ridicări în medii periculoase.

Macaraua EX cu braţ certificată ATEX reprezintă un cadru puternic, perfect pentru fiecare palan pe care îl fabricăm special pentru mediile periculoase. Adăugaţi un electropalan EXCXT cu cablu de oţel, un electropalan EXN cu lanţ sau un palan EKM2 manual pentru necesităţile dumneavoastră specifice de ridicare. Când necesităţile se modifică, schimbaţi pur şi simplu palanul.

Siguranţa macaralei, la fiecare pas

Instalarea simplă şi rapidă înseamnă că macaraua poate începe să lucreze rapid. Datorită rulmentului reglabil al consolei, grinzile orizontale pot fi reglate simplu, precis şi nu necesită dezasamblare. Timpul de nefuncţionare este redus la minimum.

Siguranţa reprezintă o prioritate, fiind prevăzut ca standard un întrerupător principal de deconectare. De asemenea, pe toate controlerele suspendate este prevăzut al doilea buton de oprire de urgenţă. Greutatea totală scăzută reduce solicitarea structurală, iar alinierea precisă a grinzilor îmbunătăţeşte controlul asupra troliului şi a braţului.

Poate că această macara pentru medii periculoase pare a fi exact cea de care aveţi nevoie, însă nu consideraţi că aveţi suficient spaţiu. O opţiune compactă vă permite să beneficiaţi la maximum de spaţiile limitate. Chiar le puteţi instala aproape oriunde!

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează macaralele noastre EX cu braţ necesităţilor dumneavoastră de ridicare.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.