You are here

Macarale EX pentru staţii de lucru

Ridicaţi mai mult în medii periculoase

Macaralele Konecranes EX pentru staţii de lucru vă îmbunătăţesc productivitatea atunci când le instalaţi în unitatea dumneavoastră. Având componente electrice certificate ATEX şi EX, o structură metalică rezistentă, o capacitate de ridicare de 2.000 kg şi o zonă de lucru optimizată dedesubt, aceste macarale se potrivesc perfect în majoritatea mediilor periculoase.

Roţile prelucrate şi rulmenţii de calitate asigură o deplasare lină şi reduc zgomotul. Disponibil cu profil atât din aluminiu, cât şi din oţel, sistemul modular, fără sudură, face instalarea, întreţinerea şi modificarea macaralelor mai sigure şi mai simple.

Cum alegeţi metalul potrivit

Când aveţi nevoie de rezistenţă şi durabilitate, sistemul EXXM cu profil din oţel este alegerea corectă. Distanţele lungi de suspendare reduc dimensiunea structurii macaralei şi utilizează la maximum spaţiul disponibil. Protecţia la praf şi mizerie reduce costurile de întreţinere şi sporeşte durata de exploatare a macaralei.

Când aveţi nevoie de o macara mai uşoară, cu căi rulante mai scurte, sistemul EXXA cu profil din aluminiu este o opţiune excelentă. Rigiditatea structurală înaltă reduce la minimum greutatea totală a macaralei. Profilul din aluminiu anodizat este ideal pentru mediile curate şi vă protejează macaraua împotriva coroziunii.

Macaralele EXXA şi EXXM pot fi utilizate împreună cu alte echipamente de ridicare certificate EX, cum ar fi palanele EX.

Metalul potrivit vă oferă soluţia potrivită.

Adaptabile la procesele liniei dumneavoastră de producţie

Adaptabilitatea simplă înseamnă că puteţi să utilizaţi macaralele EXXM sau EXXA oriunde se pot crea medii periculoase în cadrul liniilor dumneavoastră de producţie.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează macaralele EX pentru staţii de lucru necesităţilor dumneavoastră de ridicare.

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.