You are here

Macarale EXCXT cu electropalan cu cablu de oţel

Electropalan puternic şi sigur

Suntem de părere că macaraua Konecranes EXCXT cu electropalan şi cablu de oţel stabileşte noi standarde de simplitate şi siguranţă pentru echipamentele industriale de ridicare. Puteţi avea încredere în cadrul de oţel rezistent şi în palanul EXCXT, deoarece acestea susţin până la 80 de tone în mediile periculoase.

Certificarea EX pentru lucrul în mediile cu gaze şi praf dovedeşte dedicarea Konecranes faţă de siguranţă Scuturile antideflagrante protejează motorul şi componentele electrice. Echipamentele protejate înseamnă siguranţă sporită pentru sarcini şi personal.

Productivitate mai mare, cu mai puţin timp de nefuncţionare

Datorită faptului că este atât de simplu de utilizat, puteţi folosi macaraua EXCXT pentru a vă îmbunătăţi productivitatea. Interfaţa utilizator ergonomică permite operatorului să se concentreze pe activităţile de ridicare, iar funcţia opţională de deplasare controlată de invertor oferă precizie şi siguranţă.  Având un tambur de cablu cu diametru mare, dimensiunile palanului sunt compacte, iar raza de acţiune a cârligului necesită control minim. Mai simplu înseamnă mai rapid şi mai sigur.

Datorită punctelor de întreţinere simplu de accesat şi tehnologiei care necesită service minim, perioadele de nefuncţionare ar trebui să fie chiar mai scurte decât până acum. Macaralele sunt concepute pentru lucru continuu.

O macara robustă, fiabilă, disponibilă chiar unde aveţi nevoie de ea

Oricare ar fi domeniul în care lucraţi – fie substanţele chimice, lemnul, rafinarea petrolului, fie orice altceva complet diferit – această macara rezistentă, universală, se adaptează domeniului dumneavoastră. Dacă aveţi nevoie de o macara industrială utilă pentru activităţi de întreţinere în medii periculoase, macaraua EXCXT cu electropalan şi cablu de oţel este alegerea ideală.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează EXCXT necesităţilor dumneavoastră de ridicare.

 

 

Video

Hazardous Environment Equipment from Konecranes
Konecranes offers a wide range of hazardous area equipment to ensure the highest safety level required in hazardous environments.