You are here

Macarale EXN cu electropalan şi lanţ

Macarale care combină utilitatea, fiabilitatea şi siguranţa

Macaraua EXN cu electropalan şi lanţ de la Konecranes oferă un nivel de siguranţă şi adaptabilitate de care suntem mândri, pentru ridicarea de sarcini reduse. Utilizând o structură rezistentă din oţel şi un set complet de componente concepute special pentru utilizarea pe macaralele din zonele periculoase, vă puteţi baza pe macaraua EXN, care ridică până la 5 tone metrice în cele mai periculoase medii.

Certificarea completă EX dovedeşte faptul că echipamentele noastre sunt concepute să maximizeze siguranţa în mediile periculoase. O configuraţie mecanică unică reduce posibilitatea apariţiei scânteilor şi a altor riscuri de aprindere în condiţii normale de funcţionare.

Macaraua cu palan şi lanţ simplifică munca

Pe lângă focalizarea pe siguranţă şi fiabilitate, macaraua EXN a fost concepută şi pentru uşurinţă la utilizare. Interfaţa utilizator ergonomică permite operatorului să se concentreze complet pe activităţile de ridicare. Comanda cu contactor cu două viteze şi limitatorul electric de cursă vă ajută să menţineţi permanent sarcina sub control.

Gama completă de opţiuni înseamnă că macaraua poate fi adaptată la necesităţile dumneavoastră speciale de ridicare. Grindă simplă, bigrindă, diverse trolii, un sistem anticoliziune, cârlige acoperite în bronz – posibilităţile sunt numeroase. Înălţimile variabile şi palanul compact vă ajută să utilizaţi optim spaţiul disponibil. Puteţi alege cele mai bune opţiuni pentru unitatea dumneavoastră.

Un electropalan sigur şi echipamente adaptabile

Dacă lucraţi în domeniul producţiei de energie, manevrării de substanţe chimice sau în industria manufacturieră uşoară, această macara este deosebit de potrivită pentru dumneavoastră. Dacă este necesar să efectuaţi activităţi de întreţinere în locuri în care există gaze inflamabile sau praf în aer, macaraua EXN este opţiunea potrivită.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează macaraua EXN cu electropalan şi lanţ necesităţilor dumneavoastră de ridicare.