You are here

Palane şi trolii manuale EX

Nu aveţi electricitate? Nu vă faceţi griji

Palanele manuale EKM2 cu lanţ şi troliile manuale EKPT de la Konecranes nu au nevoie de alimentare electrică. Aceasta înseamnă că puteţi efectua activităţi de ridicare în locuri în care alimentarea electrică nu este disponibilă sau este dificil de conectat. Aceste echipamente sunt o soluţie economică atunci când nu este necesar să efectuaţi zilnic lucrări de ridicare.

Siguranţa este întotdeauna un factor de maximă importanţă pentru Konecranes. Sistemul mecanic al echipamentelor EKM2 şi EKPT a fost conceput să reducă riscul de generare a scânteilor în condiţii normale de operare, obţinând certificarea ATEX. Lipsa componentelor electronice înseamnă că nu există riscul de scurtcircuitare în mediile periculoase.

Un palan robust este un palan mai bun

Un lanţ de încărcare galvanizat, un lanţ de mână din oţel inoxidabil, un înveliş din bronz şi vopsirea prin pulverizare protejează suprafeţele metalice împotriva uzurii şi coroziunii. Cârligele ISO, cu clichet de asigurare, limitatorul la suprasarcină şi tampoanele din cauciuc uşurează manevrarea sarcinii. Este sigur, simplu de utilizat, durabil, uşor de întreţinut şi certificat integral conform ATEX.

Puteţi obţine echipamentul EKM2 în varianta cu troliu suspendat pe cârlig şi deplasare pe lanţ sau în cea cu troliu deplasat prin împingere. Numeroasele opţiuni fac acest echipament flexibil pentru necesităţile dumneavoastră de ridicare. Combinaţi palanul EKM2 cu troliul EKPT pentru ridicare manuală optimă, cu capacitate de ridicare între 500 kg şi 20 de tone metrice.

Un palan economic şi fiabil, adaptat necesităţilor

Uneori, aveţi nevoie temporar de un palan special, în timpul perioadelor de lucru aglomerate. Construite să dureze, EKM2 şi EKPT reprezintă o bună investiţie. Pe termen lung, aceste echipamente sunt mai ieftine decât închirierea şi nu există timp de livrare: sunt mereu la îndemână când aveţi nevoie de ele.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a discuta despre cum se adaptează palanul manual EKM2 cu lanţ şi troliul manual EKPT necesităţilor dumneavoastră de ridicare.