Motostivuitor cu brat telescopic

 

Cea mai recentă generaţie de motostivuitor cu braţ telescopic se bazează pe mulţi ani de muncă de dezvoltare şi parteneriat apropiat cu clienţii noştri. Aceasta înseamnă că putem oferi un încărcător/stivuitor deosebit de modern, bazat pe componente atent selectate şi pe un motor eficient sub aspectul combustibilului, care asigură un cuplu ridicat, chiar şi la turaţii reduse. De asemenea, obţineţi acces la un set de soluţii inovatoare, care vă simplifică munca. Un exemplu îl reprezintă sistemul hidraulic sensibil la sarcină, cu pompe variabile cu piston, care asigură un echilibru optim între puterea motorului şi cerinţele hidraulice pentru orice operaţie dată de ridicare.

Soluţii flexibile pentru o productivitate mai ridicată

Konecranes oferă soluţii adaptate de motostivuitore cu braţ telescopic pentru diferite tipuri de domenii industriale. În afara porturilor şi a terminalelor intermodale tradiţionale, furnizăm motostivuitor cu braţ telescopic pentru domenii industriale precum prelucrarea oţelului, energie nucleară şi petrol şi gaze. De asemenea, am furnizat cel mai mare motostiuitor cu braţ telescopic din lume pentru manipularea barjelor. 

Proiectat pentru macaragist

Am acordat o atenţie specială proiectării cabinelor de macaragist. Utilajele noastre dispun, probabil, de cea mai bună cabină de pe piaţă în ceea ce priveşte vizibilitatea, designul ergonomic şi confortul. Cabina este proiectată de aşa manieră încât macaragistul să poată ajunge uşor la toate comenzile şi să verifice instantaneu toate funcţiile. Aceasta permite macaragistului să se concentreze asupra manipulării mărfurilor şi, implicit, să lucreze mai eficient.