Poduri rulante

Podurile rulante sunt macarale cu un palan care se deplasează de-a lungul podului, între căi de rulare paralele. Acestea sunt proiectate să răspundă unor cerinţe de ridicare industrială pentru sarcini medii şi grele, acoperind toate componentele procesului de fabricaţie. Konecranes este un furnizor global de poduri rulante, cu o reţea extinsă de service.

Excelenţă în tehnologia podurilor rulante

Macaralele industriale Konecranes înglobează cele mai semnificative inovaţii dezvoltate pentru aplicaţiile de poduri rulante. Această tehnologie lider în domeniu se bazează pe forţa noastră inovatoare în materie de design mecanic şi electric, precum şi pe aplicarea celor mai moderne tehnologii industriale de fabricaţie. Fiabilitatea SMARTON ®, a electropalanelor cu cablu de oţel CXT ® şi a palanelor cu lanţ XN sunt atât rezultatul experienţei, cât şi al angajamentului pentru excelenţă în inginerie.

Valoare maximizată a ciclului de viaţă a podului rulant

Konecranes este dedicată nu numai excelenţei în inginerie, dar şi maximizării valorii ciclului de viaţă al podurilor rulante pe care le livrează în toate colţurile lumii. Acest lucru este asigurat de un nivel de service adaptat nevoilor dumneavoastră de afaceri. Se obţine nu numai o reducere la minimum a duratei de nefuncţionare a podului rulant, ci şi o optimizare a performanţelor şi a întreţinerii.

Contactaţi Konecranes  pentru a găsi podul rulant optim pentru afacerea dumneavoastră!