You are here

Funcţii inteligente pentru podurile rulante

Ridicare inteligentă cu Funcţiile inteligente

Majoritatea podurilor rulante Konecranes pot fi prevăzute cu Funcţii inteligente – un software care vă oferă control asupra manevrării materialelor în cadrul proceselor de producţie. Din momentul în care operatorii dumneavoastră iau în primire macaraua, munca lor devine imediat mai uşoară.

Un operator mai eficient sporeşte productivitatea, economisind timp şi bani, în timp ce timpii ciclurilor de încărcare se micşorează. Datorită faptului că sistemul de control optimizează mişcările macaralei, macaraua şi componentele sale sunt supuse unei uzuri mai reduse şi, prin urmare, durata lor de exploatare creşte. Ceea ce este şi mai important, posibilitatea erorilor umane scade şi, prin urmare, siguranţa creşte.

Tehnologia vă optimizează procesele de ridicare

Obiectivul nostru este ca Funcţiile inteligente de la Konecranes să reprezinte cea mai avansată tehnologie pentru macarale, disponibilă în prezent pe piaţă. Puteţi comanda funcţii precum Comandă balans – pentru a limita balansul sarcinii, Prevenire agăţare – pentru a opri macaraua dacă se agaţă în vreo structură, Rotire asistată sarcină – pentru a reduce tragerea laterală, Zone protejate – pentru a menţine zona de lucru a macaralei mai în siguranţă şi Deplasare succesivă – pentru a îmbunătăţi poziţionarea finală a sarcinii printr-un nivel înalt de precizie.

Acestea sunt doar câteva exemple. Însumat, există mai multe Funcţii inteligente, care vă oferă mai mult control asupra activităţilor de ridicare decât oricând. În prezent, sunt disponibile pentru macaralele cu palan şi cablu de oţel şi pentru macaralele cu troliu deschis.

Disponibile separat sau în pachet

Funcţiile noastre inteligente au fost concepute pentru a vă satisface cerinţele legate de necesităţile avansate de ridicare. Le putem instala pe noile echipamente Konecranes pe care le comandaţi, dar le putem instala şi pe echipamentele Konecranes pe care le deţineţi deja. Le puteţi obţine individual, dar, de obicei, recomandăm pachete de caracteristici care se potrivesc anumitor procese de producţie.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează Funcţiile inteligente necesităţilor dumneavoastră de ridicare.