You are here

Macarale automate

O viaţă mai simplă, cu macaralele automate

Konecranes produce toate tipurile de poduri rulante, de la modelele standard, de bază, la macarale unice, personalizate, concepute pentru cele mai stricte cerinţe de ridicare. Macaralele noastre automate vă simplifică viaţa. Imaginaţi-vă că procesele sunt mai eficientizate şi că siguranţa din cadrul unităţii dumneavoastră este mult sporită. Aceste lucruri le obţineţi cu ajutorul podurilor rulante automate de la Konecranes.

Lucraţi mai cu spor, cu macaralele automate

Noi producem două tipuri de macarale automate. În gama semiautomată, operatorul este asistat de diverse caracteristici, dar este permis mai mult control manual. Cu o macara complet automată, operatorul stabileşte setările, iar macaraua se ocupă automat de acţiunile repetitive sau dificile. Acest lucru este deosebit de util în mediile periculoase şi solicitante.

Podurile rulante automate pot reduce costurile cu forţa de muncă, pot urmări inventarul, pot optimiza spaţiul de depozitare, pot reduce daunele, pot spori productivitatea şi pot reduce costurile de capital asociate cu sistemele de elevatoare cu furcă. Unele aplicaţii obişnuite includ manevrarea rulourilor de oţel şi a rolelor de hârtie, transformarea deşeurilor în energie, construcţia de nave, manevrarea containerelor, producţia de alimente, procesarea metalelor şi producţia generală.

Tehnologie de ridicare ultramodernă, chiar acum

Fiecare macara produsă de Konecranes utilizează cele mai recente dezvoltări din domeniul software-ului şi al tehnicii pentru a se asigura livrarea celui mai avansat echipament. Pe măsură ce tehnologia se dezvoltă, macaralele noastre sunt concepute să simplifice modernizarea.

Oricare ar fi necesitatea dumneavoastră de ridicare, noi avem soluţia potrivită.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează macaralele noastre automate necesităţilor dumneavoastră de ridicare.

Customer stories

Descărcătorul hidraulic de la Konecranes este răspunsul la necesităţile companiei Ekokem. Este complet automatizat şi menţine procesele de tratare şi incinerare a deşeurilor la maximum de eficienţă.
Ekokem, Centrală de tratare a deşeurilor – Riihimäki, Finlanda

Video

TERSA, Sant Adríá, Waste-to-Energy plant, Barcelona, Spain 2013
Quebec City Waste to Energy Facility