You are here

Macarale cu troliu deschis

Performanţă înaltă, pentru activităţi de ridicare solicitante

Macaralele Konecranes cu troliu deschis sunt ideale atât pentru utilizarea în cadrul proceselor solicitante, cât şi pentru lucrările de asamblare şi întreţinere.

Suficient de flexibile pentru orice arie industrială, acestea combină cele mai recente dezvoltări de proiectare cu componente electronice rezistente şi cu o inteligenţă computerizată deosebită, oferindu-vă control total asupra activităţilor de manevrare a materialelor.

Konecranes vă oferă două macarale cu troliu deschis. Macaraua SMARTON este deja larg utilizată în producţia industrială la nivel internaţional. Cea mai nouă macara cu troliu deschis pe care v-o oferim este macaraua UNITON, concepută special pentru aplicaţiile specifice proceselor.

Două macarale cu troliu deschis, numeroase utilizări pentru ridicare

SMARTON este o macara cu troliu deschis, pentru regim de lucru dur, având o capacitate de ridicare între 6,3 tone şi 250 de tone cu un troliu şi de până la 500 de tone cu două trolii. Siguranţa şi productivitatea macaralei sporesc prin utilizarea celei mai moderne tehnologii pentru macarale; este atât de inteligentă, încât aproape gândeşte singură. În prezent, este utilizată frecvent în domenii precum producţia, alimentarea, industria auto şi cea a pastei de lemn şi a hârtiei

UNITON, o macara robustă cu troliu, poate fi adaptată la necesităţile dumneavoastră speciale de ridicare. Are o capacitate între 6,3 tone şi 160 de tone. Fiind rezultatul combinaţiei dintre cererea clienţilor şi dezvoltarea Konecranes, macaraua poate fi utilizată în numeroase aplicaţii, dar este special adaptată pentru industria oţelului.

O macara mai inteligentă este o macara mai bună

Atât SMARTON, cât şi UNITON sunt prevăzute cu cel mai avansat software pentru macarale disponibil în prezent. Însumat, există o gamă largă de funcţii inteligente, care vă oferă mai mult control asupra macaralei şi a sarcinii acesteia decât oricând. Procesele dumneavoastră vor fi mai rapide şi mai eficiente, iar personalul şi echipamentele vor fi mai în siguranţă.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează macaralele SMARTON şi UNITON cu troliu deschis necesităţilor dumneavoastră de ridicare.