You are here

Macarale CXT cu electropalan cu cablu de oţel

Flexibile, pentru necesităţile dumneavoastră

Gama Konecranes de macarale CXT cu electropalan şi cablu de oţel este ideală în aproape orice mediu industrial unde este nevoie de o capacitate de ridicare de până la 80 de tone. Disponibile în orice configuraţie, de la macarale standard de bază, până la sisteme de ridicare avansate, de înaltă tehnologie, adaptabilitatea este unul din punctele forte ale acestor macarale.

Pe baza cunoştinţelor şi experienţei noastre în ceea ce priveşte necesităţile de ridicare, noi oferim pachete prestabilite, cu cele mai solicitate soluţii de ridicare CXT. Sistemul CXT UNO este o macara de bază, cu o capacitate de 10 tone, concepută pentru utilizare zilnică. Sora sa mai mare este CXT NEO, care ridică până la 12,5 tone şi include caracteristici avansate, cum ar fi radioul MiniJoystick şi ridicarea cu invertor cu gamă adaptivă de viteze.

Macaralele CXT UNO şi CXT NEO sunt disponibile pe pieţele din anumite regiuni.

Eficienţa şi inteligenţa la lucru

Gama CXT este cunoscută pentru modul eficient în care utilizează spaţiul de sub macara şi pentru controlul cârligului. În plus, funcţiile inteligente, cum ar fi Comanda balansului şi Poziţionarea ţintei, simplifică operare macaralei. Datorită faptului că toate componentele mecanice cheie sunt proiectate special pentru utilizarea împreună cu macaraua şi sunt fabricate şi asamblate intern de experţii în construcţia de macarale, gama CXT oferă soluţii cu performanţă de top.

Siguranţa este îmbunătăţită prin frâne cu performanţe ridicate, prin cabluri de oţel durabile şi prin operare de la distanţă. Gama adaptivă de viteze înseamnă sarcini care se deplasează cu viteză optimă, îmbunătăţind controlul asupra sarcinii şi productivitatea, economisind totodată energie.

Oricare ar fi domeniul în care lucraţi, această macara robustă, universală este ideală. Gama CXT este lider în domeniul macaralelor de interior, pentru ridicare în regim mediu – dur şi este favorita principală la nivel global: peste 10.000 de palane CXT sunt vândute anual, fapt care dovedeşte fiabilitatea, eficienţa şi valoarea acestei game.

De asemenea, fabricăm macarale EXCXT pentru medii periculoase.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează gama noastră CXT de macarale cu palan şi cablu de oţel necesităţilor dumneavoastră de ridicare.