You are here

Macarale personalizate

Macarale speciale, pentru necesităţi speciale

Numeroase domenii necesită macarale unice, adaptate la procesele desfăşurate. Având capacităţi de ridicare de până la mai multe sute de tone, macaralele Konecranes personalizate pot fi optimizate pentru necesităţile dumneavoastră de ridicare specifice. Pe măsură ce necesităţile dumneavoastră se modifică, macaralele pot fi adaptate pentru diverse utilizări pe parcursul întregului lor ciclu de exploatare.

Soluţii de ridicare proiectate individual

Colaborăm îndeaproape cu dumneavoastră pentru a personaliza fiecare macara individuală, pentru a ne asigura că fiecare soluţie de ridicare este cea potrivită pentru fiecare activitate de ridicare.

Fiecare domeniu are nevoie de ceva diferit. Metalurgia oţelului necesită protecţie la căldură şi praf. Producţia de combustibil şi energie necesită, de regulă, dispozitive specializate de prindere. Industria auto utilizează macarale speciale pentru manevrarea bobinelor, imprimare şi asamblare. Domeniul mineritului şi al procesării primare a metalelor necesită, de regulă, medii speciale, cu cerinţe speciale pentru macarale.

Tehnologie dovedită în noi aplicaţii

De multe ori, macaralele personalizate utilizează produsele noastre standard, dar în moduri unice. De asemenea, proiectăm noi elemente, după cum este necesar. Toate piesele sunt testate integral, pentru a se asigura fiabilitatea şi siguranţa.

Contactaţi Konecranes astăzi pentru a afla mai multe despre cum se adaptează macaralele noastre personalizate necesităţilor dumneavoastră de ridicare.

Customer stories

Cerinţele de capacitate ale macaralelor au fost îndeplinite printr-o tehnologie avansată de control al mişcării, fapt care a permis viteze mai mari şi o operare în siguranţă. De asemenea, în Rautaruukki au fost remarcate fiabilitatea şi simplitatea întreţinerii macaralelor.
Rautaruukki, Raahe Steel Works – Finlanda

Video

Ekokem, waste plant, Finland - Custom Cranes
Quebec City Waste to Energy Facility