Poduri rulante industriale

Macaralele industriale Konecranes includ cele mai semnificative inovaţii pentru aplicaţiile de poduri rulante.

Macaralele industriale Konecranes includ cele mai semnificative inovaţii dezvoltate pentru aplicaţiile de pod rulant. Această tehnologie lider în domeniu se bazează pe forţa noastră inovatoare în materie de design mecanic şi electric, precum şi pe aplicarea celor mai moderne tehnologii industriale de fabricaţie. Fiabilitatea macaralelor cu electropalan cu lanţ XN şi a macaralelor cu electropalan cu cablu de oţel CXT sunt rezultatul cumulat al experienţei şi al angajamentului pentru excelenţă tehnologică.

Beneficii ale caracteristicilor standard:

  • Cea mai bună rentabilitate a investiţiei
  • Soluţii adaptate pentru satisfacerea cu precizie a cerinţelor aplicaţiilor industriale.
  • Macaralele industriale XN şi CXT prezintă performanţe superioare de utilizare a spaţiului disponibil din clădirea dumneavoastră.

Performanţă de înaltă clasă

Clasificarea prelucrării pentru utilizarea de sarcini medii şi grele (ISO M5) Motor de ridicare de mare randament cu ciclu de lucru de 60% Control prin invertor, dotare standard pentru deplasarea macaralei şi troliului Dispozitiv True Lift ca dotare standard – inerent pentru construcţia palanului cu lanţ XN, acesta este prevăzut cu electropalane cu cablu de oţel CXT, iar cârligul se deplasează orizontal numai 5 mm la o ridicare de un metru

Siguranţă şi fiabilitate superioară

  • Întrerupătoare de sfârşit de cursă
  • Calitate excepţională de transmisie a puterii

Economie de spaţiu

  • Înălţimea necesară deasupra şi dedesubtul podului rulant este redusă la minimum.
  • Palanele industriale XN şi CXT prezintă excelente abordări pentru cârlig la ambele capete ale macaralei.