Macarale pivotante

Macarale pivotante cu electopalan

Macaralele pivotante Konecranes sunt foarte uşor de instalat, utilizat şi chiar de mutat în mediul dumneavoastră de lucru. Capacitatea lor standard este de până la 2 tone metrice, deci aplicaţia acestora se poate adapta la necesităţile dumneavoastră în schimbare.

Macaralele pivotante se utilizează oriunde, de la atelierele mici la marile linii de asamblare din fabrici, de la industrie manufacturieră la porturi şi chiar în instalaţii nucleare.

Avantajele tehnologice ale macaralelor noastre pivotante

În funcţie de necesităţile dumneavoastră, macaralele pivotante Konecranes oferă numeroase avantaje distincte de proiectare. Alegeţi o macara cu o înălţime redusă pentru un spaţiu de lucru limitat. Dacă dispuneţi de mai mult spaţiu, poate că preferaţi o macara cu o suprafaţă extinsă de lucru sub raza de acţiune a cârligului. O greutate proprie scăzută reduce solicitarea aplicată structurilor clădirii. Acestea sunt numai câteva posibilităţi.

O funcţie standard a tuturor macaralelor noastre pivotante o reprezintă rulmentul unic reglabil în consolă. Acesta permite un reglaj simplu şi precis al grinzilor orizontale. Macaralele pivotante Konecranes nu necesită demontarea pentru acest proces, deci pauzele de producţie sunt cu mult mai scurte.

Precizia păstrează siguranţa

O aliniere mai precisă a grinzii orizontale contribuie, de asemenea, la creşterea siguranţei. Prin reducerea la minimum a mişcărilor neintenţionate, aveţi un control mai bun asupra căruciorului şi al braţului macaralei. Aceasta reduce la minimum orice posibilitate de deteriorare a clădirii, a altor echipamente, ori de vătămare corporală a personalului.

Un plus de siguranţă este dat de un întrerupător principal de deconectare şi de un buton separat de oprire de urgenţă, situat pe controlerul suspendat al palanului cu lanţ.