Manipulatoare de sarcină şi pentru puncte de lucru

Sistemele Konecranes AirBalancer şi de ridicare verticală facilitează preluarea, ridicarea, mutarea şi amplasarea manuală a obiectelor. Aceste manipulatoare de sarcină permit macaragistului să transfere piese şi obiecte fragile, cu atenţie şi lin, cu mare viteză.

Manipulatoare de sarcină care satisfac necesităţile industriei de proces

Dezvoltarea de medii de lucru sigure şi ergonomice este o preocupare primordială pentru industriile actuale de proces. Cerinţa de respectare a normelor de siguranţă şi sănătate, precum şi obiectivul de creştere a confortului angajaţilor, în paralel cu dezvoltarea performanţelor de manipulare, este o provocare cu care se confruntă majoritatea ramurilor industriale. Konecranes a proiectat manipulatoare industriale optimizate, construite să sprijine clienţii la abordarea acestor provocări.

Manipulatoare industriale adaptabile, la îndemâna dumneavoastră

Konecranes este un furnizor global de manipulatoare de sarcină, specializată în adaptarea echipamentului şi a serviciilor conexe în funcţie de necesităţile de afaceri ale clientului pe întreaga durată a ciclului de viaţă al echipamentului. Consultaţi alternativele de manipulatoare de sarcină şi contactaţi Konecranes pentru a vi le procura pe cele adecvate necesităţilor dumneavoastră.