You are here

Electropalane cu lanţ

 

Putere durabilă de ridicare, de până la 5.000 kg

Konecranes oferă două electropalane cu lanţ, concepute pentru flexibilitate şi durabilitate în cadrul lucrărilor de ridicare. Electropalanul SLX cu lanţ poate prelua până la 2.500 kg, iar electropalanul CLX cu lanţ poate ridica până la 5.000 kg, oferindu-vă flexibilitatea de care aveţi nevoie în cadrul aplicaţiilor industriale şi în staţiile de lucru solicitante.

Înălţimea redusă, suspendarea în cârlig şi gama largă de alte caracteristici fac aceste palane adaptabile pentru lucrările dumneavoastră specifice.

Eficienţă şi siguranţă în acelaşi pachet

Simplu de utilizat, cel mai nou electropalan CLX cu lanţ de la Konecranes poate să accelereze ciclul de lucru, să îmbunătăţească siguranţa şi să prelungească durata de exploatare. Adaptabil şi durabil, este ideal pentru orice staţie de lucru cu activitate intensă.

Alegeţi electropalanul SLX cu lanţ, cu viteze de ridicare fără trepte, pentru mişcare lină pe verticală şi pentru a vă menţine sarcina echilibrată pe parcursul celor mai solicitante lucrări. Include toate caracteristicile CLX şi mai multe, cum ar fi un sistem electronic de protecţie la suprasarcină, un sistem de control al slăbirii lanţului şi un sistem de amortizare a şocului cauzat de sarcină. Combină eficienţa şi siguranţa cu tehnologia avansată.

Efectuaţi lucrări de ridicare aproape oriunde

Puteţi utiliza aceste electropalane cu lanţ pe poduri rulante, pe macaralele din staţiile de lucru sau pe macaralele cu braţ. Flexibilitatea acestor electropalane cu lanţ Konecranes le transformă într-o soluţie ideală pentru multe aplicaţii de ridicare.

Citiţi mai multe despre palanele CLX şi SLX pe site-ul nostru web dedicat, la adresa konecranes.com/clx sau contactaţi-ne pentru mai multe informaţii.