You are here

Macarale cu braţ

Pentru un mediu de lucru în schimbare

Macaralele Konecranes cu braţ sunt extrem de adaptabile şi se potrivesc bine în diverse ateliere de lucru şi domenii. Reprezintă o metodă economică de manevrare a materialelor de construcţii cu greutăţi de până la 2.000 kg.

Konecranes oferă atât macarale cu braţ şi prindere superioară, cu profil XM încapsulat din oţel, cât şi macarale cu braţ şi prindere inferioară, cu grindă cu profil I. Macaralele noastre standard cu braţ, montate pe perete, se pot roti până la 180º, în timp ce macaralele cu braţ şi pilon se pot deplasa până la 270º. Sunt disponibile opţiuni personalizate, cum ar fi o capacitate mai mare de ridicare sau rotire completă, la 360º.

Adaptabile la unitatea dumneavoastră

Macaralele cu braţ sunt disponibile într-o gamă completă de capacităţi de sarcină şi raze de acţiune. Macaraua cu braţ poate fi fixată pe perete sau pe podea în mai multe moduri, fapt care vă oferă soluţia optimă pentru unitatea dumneavoastră.

Datorită rulmentului reglabil al consolei, reglajul grinzii orizontale este precis şi extrem de simplu, iar mişcările necontrolate ale grinzii şi ale troliului sunt reduse la minimum. Sunt disponibile caracteristici opţionale pentru optimizarea utilizării, inclusiv un opritor reglabil de rotaţie, cu incremente de 10º şi cu trei poziţii de blocare (-90º, 0º, +90º).

De asemenea, macaralele Konecranes cu braţ sunt disponibile pentru medii periculoase.

Instalare rapidă a macaralelor cu braţ

Macaralele Konecranes cu braţ pot utiliza plăci de bază mari, din oţel ranforsat, care simplifică instalarea şi reamplasarea. În acest mod, se reduce durata de nefuncţionare a producţiei şi se micşorează costul de instalare sau de mutare a macaralei.

Contactaţi-ne astăzi pentru a afla mai multe.

Customer stories

Konecranes a furnizat şi a instalat o gamă largă de soluţii de sisteme de ridicare cu palan şi macara în cadrul noului centru de fabricare a motoarelor de marcă Jaguar Land Rover.
Jaguar Land Rover – Wolverhampton, Anglia
Content bottom