You are here

Macarale pentru staţii de lucru

Sisteme de macarale pentru toate necesităţile

Sistemele de macarale Konecranes XK-A şi XK-S pentru staţii de lucru sunt proiectate să satisfacă cerinţele variate şi riguroase din staţiile de lucru şi din liniile de producţie, care au nevoie de o capacitate de ridicare de până la 2.000 kg. Acestea pot fi sisteme montate pe plafon sau autonome, pot fi poduri mono şi bigrindă sau chiar monoşine. Modelul XK-A este prevăzut cu un profil din aluminiu încapsulat, uşor şi durabil. Modelul XK-S, cu profilul său din oţel încapsulat, este robust şi rezistent.

Oferim durate lungi de exploatare pentru macaralele destinate staţiilor de lucru. Şina încapsulată se extinde pe distanţe mari, permiţându-ne să oferim acoperirea completă necesară pentru liniile de producţie şi asamblare.

Instalare rapidă

Pentru operaţiile care necesită ca muncitorii să efectueze mişcări repetitive precise, sistemele noastre de macarale pentru staţiile de lucru constituie o opţiune ergonomică şi economică, fără a fi necesare investiţiile arhitecturale pe care le presupune de obicei instalarea podurilor rulante.

Macaralele noastre pentru staţii de lucru, cu dimensiuni standard de profil şi cu conexiuni fixate prin şuruburi, pot fi instalate rapid. În anumite cazuri, instalarea durează mai puţin de o zi. Prin această viteză şi prin adaptarea instalaţiei la programele dumneavoastră de producţie, dorim să reducem la minimum timpul de nefuncţionare a echipamentului şi pauzele de producţie.

Productivitate sporită şi economie de cost

Dacă activitatea dumneavoastră depinde de efectuarea unor mişcări repetitive de către muncitori sau de ridicarea unor sarcini grele, sistemul de macarale pentru staţii de lucru poate fi o modalitate rapidă şi simplă de a îmbunătăţi productivitatea.

Sistemele de macarale pentru staţii de lucru, cu profil din aluminiu şi din oţel sunt disponibile pentru medii periculoase.

Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii.