You are here

Produse manuale

Produsele noastre manuale durabile, cu numeroase caracteristici

Palanele manuale cu lanţ şi dispozitivele manuale de tragere a manetelor oferite de Konecranes sunt excelente pentru orice mediu în care alimentarea electrică este nepractică sau indisponibilă. Complet lipsite de componente electronice, aceste dispozitive reprezintă şi o soluţie economică atunci când nu sunt necesare pentru efectuarea operaţiilor zilnice.

Putând ridica o gamă de sarcini între 250 kg şi 20.000 kg, produsele noastre manuale sunt concepute pentru a vă satisface necesităţile de ridicare.

Palane sigure şi fiabile

Suntem faimoşi pentru siguranţa echipamentelor noastre, iar produsele noastre manuale nu fac excepţie. Un design compact înseamnă o greutate redusă, ceea ce transformă manevrarea sarcinilor într-o operaţie mai uşoară şi mai sigură. O frână Weston cu două clichete, cu 2 discuri de fricţiune, furnizează 4 suprafeţe de frânare, iar frâna este complet încapsulată pentru a se maximiza protecţia la mizerie.

Siguranţa şi durabilitatea de înaltă clasă sunt oferite şi printr-un lanţ de încărcare din aliaj de oţel galvanizat de clasa 80, cu rezistenţă înaltă la coroziune. În plus, mecanismul de transmisie cu lanţ, de tip deschis, uşurează inspecţia şi curăţarea.

Produse manuale, adaptate necesităţilor dumneavoastră

Folosind produsele noastre manuale, puteţi alege dintre modelele suspendate pe cârlig sau dintre produsele cu trolii cu grindă cu profil I. Troliile sunt disponibile pentru operare prin împingere manuală sau pentru operare cu lanţ, cu acţionare manuală.

Puteţi instala simplu palanele Konecranes pe echipamentele dumneavoastră existente. Dimensiunile compacte şi greutatea redusă permit utilizarea palanelor cu lanţ şi a dispozitivelor de tragere a manetelor în numeroase locaţii diferite.

De asemenea, unele dintre produsele noastre manuale sunt disponibile pentru medii periculoase.

Contactaţi-ne pentru mai multe informaţii.