Ne plac macaralele. Chiar şi cele fabricate de alţi constructori.

Pricepuţi la service pentru macaralele de orice marcă sau model.

103
555

Lider industrial în domeniul investiţiilor în cercetare-dezvoltare

Reduceţi erorile operatorilor folosind funcţiile inteligente.

85
319

Adaptabilă. Robustă. Inteligentă.

Palan cu cablu metalic CXT.

264
659

Echipamente şi servicii pentru fabricaţie generală

 

Konecranes abordează provocările din domeniul fabricaţiei generale

În fabrici, sunt necesare foarte multe operaţii de ridicare. Pentru a menţine fluxul proceselor de fabricaţie, trebuie să vă asiguraţi că bunurile dumneavoastră sunt în continuă mişcare pe linia de producţie. Produsul finisat trebuie livrat la timp; nu sunt permise întârzieri. Aveţi nevoie de echipamente fiabile, sigure şi rapide. Konecranes furnizează macarale pentru fabricaţie generală şi alte soluţii de ridicare care vă ajută să gestionaţi provocările industriale.

Soluţii eficiente de ridicare pentru necesităţi de ridicare solicitante

Poate că produceţi componente electronice specializate. Poate lucraţi în domeniul materialelor plastice. Utilizaţi metale pentru a fabrica ţevi, scule sau alte produse? Poate că procesaţi alimente. Indiferent ce produceţi, avem soluţiile de ridicare adecvate pentru dumneavoastră.

De exemplu, o macara cu electropalan cu cablu CXT® execută orice operaţie de ridicare pentru sarcini medii şi grele, iar macaraua compactă CXT ridică sarcini mai uşoare. Un electropalan cu lanţ este ideal pentru aplicaţiile dumneavoastră pentru hale de fabricaţie. Macaraua uşoară XA şi ridicătorul pe verticală ATL se combină pentru a forma un echipament de manipulare de precizie, cu o unitate de prindere particularizată, pe care o adaptăm special pentru dumneavoastră. Palanul nostru cu panglică este proiectat pentru aplicaţii în incinte igienice, iar palanul manual este o opţiune economică atunci când necesităţile dumneavoastră de ridicare au doar un caracter ocazional.

De asemenea, adaptăm majoritatea macaralelor noastre industriale pentru atmosfere explozive. Motorul este special conceput pentru mediul EX, iar componentele electrice sunt protejate de o carcasă EX. Examinaţi macaralele noastre pentru medii periculoase, precum macaraua cu electropalan cu cablu, macaralele pivotante sau macaralele pentru puncte de lucru.

Datorită funcţiilor inteligente unice, operarea macaralelor noastre este aproape o joacă de copii. Cu funcţii avansate precum comanda balansului, micro-viteză şi poziţionarea ţintei, sarcina ajunge exact unde doriţi.

Soluţii de service pentru soluţii de ridicare

Nu facem parte dintre cei care vă vând macarale şi electropalane şi apoi uită de dumneavoastră. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta echipamente sigure şi fiabile. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea reparaţiilor şi a înlocuirilor în cel mai scurt timp posibil.

Întreţinerea preventivă permite reducerea frecvenţei de reparaţii pentru echipamentele dumneavoastră. Serviciul nostru unic TRUCONNECT® de monitorizare şi raportare la distanţă „ştie” întotdeauna în ce mod sunt utilizate echipamentele dumneavoastră de ridicare. Înarmat cu aceste cunoştinţe, personalul nostru de service se poate asigura că macaralele rămân operaţionale, iar timpul de nefuncţionare este redus la minimum.

Dorim să vă vedem mulţumiţi

Timp de aproape 80 de ani, Konecranes a produs macarale în aproape orice scop imaginabil. Puteţi fi sigur că înţelegem sarcinile variate, ciclurile scurte şi viteza mare necesară în domeniul fabricaţiei. Experienţa noastră îndelungată ne oferă informaţii unice, de care va beneficia linia dumneavoastră de producţie.

Putem furniza un pachet produs - serviciu adaptat special pentru dumneavoastră, pentru a asigura completa dumneavoastră satisfacţie.

Contactaţi Konecranes pentru a obţine echipamentul şi serviciile optime pentru fabricaţie generală.