Livrare precisă pentru 200 de tone.

Macarale pentru capătul uscat şi pentru rulouri părinte.

39
543

Umed. Fierbinte. Coroziv. Nicio problemă.

Macarale de condiţii grele pentru fabrici de hârtie.

38
263

Inventar proaspăt, curat şi curent.

Sistem Autostore de depozitare şi de regăsire pentru depozitul dumneavoastră.

208
252

Echipamente şi servicii pentru industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei

Konecranes gestionează provocările din industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei

Fabricarea hârtiei este un proces îndelungat şi complicat. Trebuie să transformaţi celuloza în foi care trebuie uscate, înfăşurate, tăiate în pagini şi ambalate. După o perioadă de depozitare, acest teanc de celuloză este apoi livrat către o fabrică de hârtie sau de carton, unde se adaugă apă şi substanţe chimice. Fibrele reciclate necesită, cu precădere, numeroase tratamente înainte de a se transforma în hârtie.

După ieşirea colilor de hârtie din maşina de fabricat hârtie, acestea sunt înfăşurate în role. Aceste role uriaşe sunt reînfăşurate şi tăiate în role noi, pentru livrarea la client. Aceste role pentru client trebuie depozitate, fiind pregătite pentru livrare. Fabrica de hârtie funcţionează cu rapiditate, iar produsul dumneavoastră trebuie livrat la timp, pentru a satisface orarul solicitant al clientului. Nu vă puteţi permite pauze.

Konecranes vă oferă macarale pentru industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei şi alte soluţii de ridicare, care vă permit gestionarea provocărilor din domeniul dumneavoastră.

Am acoperit fiecare stadiu al procesului

Nu are importanţă dacă ridicaţi celuloza brută în băile de tratament sau dacă scoateţi rolele finisate de pe linia principală de producţie. La sosirea comenzilor de la client, trebuie să introduceţi şi să scoateţi hârtia din depozit după necesităţi. Indiferent de operaţie, dispunem de macarale special proiectate pentru fabricaţia hârtiei.

De exemplu, puteţi utiliza o macara specială pentru manipularea lemnului, prevăzută cu cupă de tip graifăr, pentru a introduce aşchiile de lemn în producţie. O macara la capătul umed poate contribui la întreţinere şi poate servi ca rezervă pentru capătul uscat. O macara la capătul uscat ridică rolele din staţia de înfăşurare pentru depozitare, transfer sau procesări ulterioare. În depozitul intermediar, ridicătorul nostru cu vid, complet automat, elimină deformarea, măreşte eficienţa şi reduce costurile.

De asemenea, Konecranes produce macarale de uz general, adecvate pentru o fabrică de hârtie. Palanul cu cablu CXT este adecvat pentru orice operaţie de ridicare de uz general. Macaralele noastre pivotante sunt ideale ca macarale pentru hale de fabricaţie sau macarale auxiliare. Iar după ce hârtia este gata, o macara SMARTON® poate introduce hârtia, cu precizie, în maşinile de tăiat şi de ondulat hârtie.

Soluţiile noastre inteligente unice transformă utilizarea macaralei într-o operaţie simplă şi uşoară. Cu funcţii avansate, precum controlul balansului şi poziţionarea ţintei, sarcina ajunge cu precizie acolo unde doriţi.

Servicii pentru industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei pentru asigurarea funcţionării

Nu facem parte dintre aceia care vă vând câteva macarale şi apoi vă întorc spatele. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta echipamente sigure şi fiabile. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea reparaţiilor şi a înlocuirilor în cel mai scurt timp posibil.

Întreţinerea preventivă permite reducerea frecvenţei de reparaţii pentru macaralele dumneavoastră. Serviciul nostru unic de monitorizare şi raportare la distanţă  TRUCONNECT® ştie întotdeauna care este modul de utilizare a macaralei dumneavoastră şi îi poate prevedea starea. Înarmat cu aceste cunoştinţe, personalul nostru de service se poate asigura că macaralele beneficiază de întreţinerea adecvată la momentul potrivit, iar timpul de nefuncţionare este redus la minimum.

Satisfacţia dumneavoastră este esenţială

Timp de aproape 80 de ani, Konecranes a produs macarale pentru industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei. Puteţi fi sigur că experienţa noastră îndelungată ne oferă cunoştinţe specializate unice, de care va beneficia activitatea dumneavoastră.

Putem furniza un pachet produs - serviciu adaptat special pentru dumneavoastră, pentru a asigura completa dumneavoastră satisfacţie.

Contactaţi Konecranes pentru a obţine echipamentul şi serviciile optime pentru industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei.