Macarale pentru fabrici de hârtie

Designul de aplicaţie al macaralelor pentru fabricile de hârtie asigură fiabilitatea pe termen lung şi costuri minimizate de proprietate pentru industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei. Sistemele de manipulare a materialelor de la Konecranes optimizează logica de câştiguri pe întreaga durată de viaţă.

Soluţiile noastre pentru fabrici de hârtie se bazează pe o experienţă îndelungată şi pe un know-how al mediului şi al procesului industrial. Evaluarea necondiţionată a siguranţei şi a riscului formează esenţa metodei noastre.

Macarale pentru fabrici de hârtie şi sistem de manipulare de materiale

Konecranes furnizează macarale şi sisteme de manipulare de materiale pentru toate aplicaţiile de ridicare din industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei:

  • Macarale pentru regim de proces: la capătul uscat, de bobinare, de manipulare a rolelor
  • Macarale de întreţinere: la capătul umed, pompe de vid, DIP
  • Sisteme automate de manipulare a rolei părinte şi sisteme intermediare automate de depozitare a rolelor de hârtie
  • Macarale pentru hale de fabricaţie, pentru ateliere de şlefuire a rolelor, electropalane pentru monorai, palane de întreţinere
  • Servicii de întreţinere şi piese de schimb

Macaralele utilizate în industrie de fabricare a celulozei şi hârtiei constituie o parte integrantă a procesului de producţie şi de întreţinere. Acestea sunt formate din ansambluri standardizate (precum trolii SM Spacemaker şi palane CXT), care sunt realizate din componente (de ex., motoare electrice, invertoare DynaVector, produse software Konecranes etc.) şi alte elemente (de ex., cabluri, şuruburi şi alte articole cu producţie de masă).