Tehnologie Supersafe™.

Previne căderea accidentală a sarcinii.

102
120

Abur contaminat? Nicio problemă.

Experienţă de ridicări în domeniul industriei nucleare pe care vă puteţi baza.

74
651

Angajament de evitare a erorilor

Lider industrial în domeniul tehnologiilor de macarale nucleare.

25
346

Control total.

Mişcări de precizie, în limita a jumătate de milimetru.

145
271

Echipamente şi servicii pentru industrie nucleară

Konecranes gestionează problemele din domeniul nuclear

Administrarea unei centrale nucleare este o activitate deosebit de complexă. Trebuie să gestionaţi simultan numeroase activităţi diferite pentru a vă asigura că uzina dumneavoastră îşi menţine caracterul operaţional. Nereuşita nu este o opţiune: aveţi nevoie de cele mai sigure şi mai fiabile echipamente disponibile. Konecranes poate furniza fiecare soluţie de ridicare de care aveţi nevoie pentru acest mediu unic. Konecranes furnizează macarale pentru industrie nucleară şi alte soluţii de ridicare care vă ajută să vă gestionaţi provocările industriale.

Macarale specializate pentru toate necesităţile dumneavoastră de ridicare în domeniu nuclear

Indiferent dacă porniţi sau închideţi, manipulaţi combustibil, reglaţi turbine sau doar gestionaţi întreţinerea centralei, avem echipamentul adecvat activităţii respective.

De exemplu, utilizaţi o macara pentru întreţinerea reactoarelor pentru a muta capul vasului reactorului în timpul unei pene de curent. De asemenea, poate muta utilaje grele în domul de siguranţă în timpul construcţiei sau al reviziei. Echipamentele pentru manipularea combustibililor permit poziţionarea în siguranţă a combustibilului activ în miezul reactorului.

Cu o macara de manipulare a containerelor, puteţi elimina combustibilul consumat, iar manipulatoarele de containere preiau containerele în vederea unei eliminări în siguranţă. Macaralele noastre pentru camera turbinei permit manipularea după necesităţi a turbinelor cu abur. Alegeţi o macara SMARTON®, o macara CXT® sau un dispozitiv mai convenţional, precum o macara pivotantă pentru zonele fără contaminanţi.

În industrie nucleară, siguranţa este cea mai importantă problemă. Echipamentul nostru nuclear de ridicare este, foarte posibil, cel mai sigur echipament de acest gen disponibil în prezent pe piaţă. Tehnologia noastră durabilă patentată SupersafeTM elimină aproape în totalitate orice posibilitate de cădere accidentală a sarcinii. Chiar şi în cazul unei pene totale de curent, macaralele noastre pot coborî o sarcină în siguranţă.

Nu doar maşini, dar şi servicii

Nu suntem dintre aceia care vă vând nişte macarale şi apoi vă întorc spatele. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta un echipament de ridicare sigur şi fiabil. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea reparaţiilor şi a înlocuirilor în cel mai scurt timp posibil.

Întreţinerea preventivă permite reducerea frecvenţei de reparaţii pentru echipamentul dumneavoastră nuclear de ridicare. Diagnosticarea integrată ne informează şi vă informează cu privire la starea macaralelor dumneavoastră. Înarmat cu aceste cunoştinţe, personalul nostru de service se poate asigura că macaralele dumneavoastră funcţionează la parametrii optimi de proiectare şi că acestea sunt întotdeauna pregătite atunci când aveţi nevoie de ele.

Cunoştinţele şi experienţa noastră în domeniul nuclear sunt fără egal

Cu peste 50 de ani de furnizare de echipamente către industrie nucleară, avem o experienţă pe care vă puteţi baza în acest domeniu. Peste 60% din instalaţiile nucleare din întreaga lume utilizează produse Konecranes. Suntem membri în numeroase grupuri consultative în domeniul nuclear, inclusiv în ASME NOG-1. Puteţi fi siguri că înţelegem natura încărcăturilor nucleare, cele mai recente tehnologii de manipulare a materialelor nucleare şi necesitatea unei siguranţe absolute.

Realitatea simplă este că ştim totul despre domeniul nuclear. Putem furniza un pachet produs - serviciu adaptat special pentru dumneavoastră, pentru a asigura satisfacţia dumneavoastră completă.

Contactaţi Konecranes pentru a obţine echipamentul şi serviciile optime pentru industrie nucleară.