Macarale de manipulare a combustibililor

Echipamentele pentru manipularea combustibililor nucleari acţionează, în prezent, în peste 150 de instalaţii. Cunoştinţele şi experienţa noastră dintr-un asemenea istoric garantează siguranţa şi fiabilitatea, cu un volum mai redus de întreţinere, un ciclu de viaţă mai îndelungat şi performanţe extinse. Suntem principalii furnizori ai industriei nucleare de pe tot globul.

Echipamentul nostru pentru manipularea combustibililor nucleari este deosebit de sigur

Acest echipament se numără printre cele mai sigure care pot fi achiziţionate de pe piaţă. Tehnologia noastră durabilă Supersafe TM face aproape imposibilă o cădere accidentală a containerului de combustibil. Multiple funcţii redundante, comenzi de macaragist cu siguranţă intrinsecă şi o gheară care funcţionează fără energie sau aer, pentru o linişte interioară suplimentară a clientului.

Echipamentul nostru nuclear se bucură de aprobarea totală a Comisiei S.U.A. de reglementare în domeniul nuclear şi sunt compatibile cu 10CFR50 Anexa B şi NQA-1. Acestea respectă cele mai stringente cerinţe internaţionale de siguranţă, inclusiv NUREG-0554 şi NUREG-0612.

Echipamente pentru manipulare de combustibili uşor de utilizat şi durabile

Ferestre de plexiglas în podea şi în jurul catargului şi mai multe camere indică macaragiştilor în permanenţă tot ce se întâmplă. Comenzile sunt proiectate pentru macaragişti care poartă straturi groase de haine de protecţie necesare într-o zonă contaminată. Cu mişcări de o precizie de până la jumătate de milimetru, puteţi amplasa întotdeauna combustibilul exact acolo unde doriţi.

Diagnosticarea integrată vine în sprijinul macaragiştilor şi a echipajelor de întreţinere. Un service modular permite repunerea rapidă a echipamentului în funcţiune după întreţinere sau reparaţii. O concepţie robustă şi fiabilă, care include catargul şi gheara din oţel inoxidabil, indică o durată mai mare a ciclului de viaţă al echipamentului şi un cost global mai scurt.