Macarale pentru containere

Macaralele pentru containere Konecranes vă ajută să vă mutaţi combustibilul nuclear uzat în condiţii de siguranţă şi eficienţă. Am combinat tehnologia cu valoare demonstrată în timp cu cele mai recente inovaţii pentru o macara pentru containere fiabilă şi durabilă. Activând în domeniul industriei nucleare de peste 50 de ani, avem cunoştinţele şi experienţa în care puteţi avea încredere pentru containerul dumneavoastră uscat.

Macaralele noastre pentru containere sunt durabile

Macaralele pentru containere Konecranes utilizează tehnologia noastră durabilă patentată SupersafeTM. Nu există aproape nicio şansă de cădere accidentală a sarcinii. Chiar şi în cazul unei pene totale de curent, macaralele noastre pot coborî o sarcină în siguranţă. Adăugaţi mai multe funcţii redundante şi comenzi de macaragist cu siguranţă intrinsecă şi veţi şti că macaralele noastre vă pot manipula containere în condiţii sigure.

Macaralele noastre se bucură de aprobarea totală a Comisiei S.U.A. de reglementare în domeniul nuclear şi sunt compatibile cu 10CFR50 Anexa B şi NQA-1. Macaralele respectă cele mai stringente cerinţe internaţionale de siguranţă, inclusiv NUREG-0554 şi NUREG-0612.

Uşor de operat şi un cost mai redus de proprietate

Comenzile prietenoase cu utilizatorul permit chiar şi unui macaragist neexperimentat să execute apucări mai bune. Diagnosticarea integrată indică macaragiştilor datele necesare atunci când sunt necesare. Comenzile de viteză infinit variabile permit macaragiştilor să deplaseze, să ridice şi să amplaseze containerele cu precizie. Gheara de ridicare este adaptabilă la majoritatea containerelor existente şi se poate utiliza chiar şi în mediul subacvatic.

Un palan auxiliar pentru ridicări standard reduce uzura palanului principal, pentru ca să-l puteţi păstra pentru ridicări importante. Un service modular permite repunerea rapidă a echipamentului în funcţiune după întreţinere sau reparaţii. Vopseaua pentru echipamente nucleare protejează corpul macaralei. Fiindcă macaraua dumneavoastră de containere este uşor de întreţinut, are un ciclu mai mare de viaţă şi vă costă mai puţin pe termen lung.