Macarale pentru întreţinerea reactoarelor

Macaralele Konecranes pentru întreţinerea reactoarelor nucleare sunt rezultatul a peste 50 de ani de experienţă în domeniul industriei nucleare. Macaralele noastre pentru întreţinerea reactoarelor sunt proiectate pentru siguranţă şi fiabilitate, cu un volum de întreţinere mai redus, un ciclu de viaţă mai îndelungat şi performanţe îmbunătăţite. Suntem recunoscuţi ca principal furnizor pentru industrie nucleară la nivel mondial.

Macarale pentru întreţinerea reactoarelor sunt excepţional de sigure

Este foarte posibil ca macaralele Konecranes pentru întreţinerea reactoarelor să fie cele mai sigure disponibile în prezent pe piaţă. Tehnologia noastră durabilă patentată SupersafeTM elimină aproape în totalitate orice posibilitate de cădere accidentală a sarcinii. Chiar şi în timpul unei pene totale de curent, macaralele noastre pot coborî o sarcină în siguranţă.

Macaralele noastre nucleare se bucură de aprobarea totală a Comisiei S.U.A. de reglementare în domeniul nuclear şi sunt compatibile cu 10CFR50 Anexa B şi NQA-1. Acestea respectă cele mai severe cerinţe de siguranţă internaţionale, inclusiv NUREG-0554 şi NUREG-0612.

Tehnologia noastră cu valoare demonstrată menţine funcţionalitatea macaralei dumneavoastră pentru întreţinerea reactoarelor

Macaralele Konecranes pentru întreţinerea reactoarelor dispun de o concepţie multifuncţională unică. Palanul principal, palanul auxiliar, macaraua pivotantă pentru întreţinere şi liftul de inspecţie pentru siguranţă sunt toate amplasate, în mod convenabil, pe un singur cărucior. Când palanele execută operaţii specifice unităţii, macaraua pivotantă de întreţinere deserveşte macaraua pentru întreţinerea reactoarelor. Nu veţi avea nevoie de echipament de ridicare suplimentar pentru operaţiile de service la macara sau pentru inspectarea domului de siguranţă.

Tehnologia noastră, cu valoare demonstrată, menţine macaraua pentru întreţinerea reactoarelor în stare de funcţionare pentru o durată de funcţionare mai mare şi costuri globale mai reduse. Roţile din oţel forjat, cu carcasă cu rulmenţi de precizie, asigură durabilitatea roţii şi a şinei. Diagnosticarea integrată facilitează detecţia problemelor potenţiale înainte de apariţia acestora. Comenzile cu frecvenţă variabilă asigură o funcţie de mişcare cu viteză redusă fiabilă şi precisă, esenţială la ridicările pe verticală.