Macarale pentru sala turbinelor

Macaralele Konecranes pentru sala turbinelor sunt la mare preţ în centralele electrice din întreaga lume. Am livrat peste 100 de asemenea macarale centralelor electrice nucleare şi alte sute la centralele electrice non-nucleare. Îndelungata noastră experienţă ne oferă abilităţile şi cunoştinţele în care puteţi avea încredere pentru a beneficia de o macara mai bună pentru centrala dumneavoastră nucleară.

Macaralele noastre sunt proiectate pentru siguranţă şi fiabilitate, cu o durată mai redusă de întreţinere, un ciclu de viaţă mai îndelungat şi o performanţă îmbunătăţită. Suntem recunoscuţi ca principal furnizor de macarale pentru industrie energetică.

Macaralele noastre pentru sala turbinelor sunt foarte sigure

Macaralele Konecranes pentru sala turbinelor utilizează cele mai avansate funcţii de siguranţă pe care le puteţi găsi în prezent în industrie nucleară. Produsă numai din oţel de cea mai bună calitate, fiecare macara dispune de protecţie la suprasarcină şi comenzi de macaragist cu siguranţă intrinsecă. Macaragiştii dumneavoastră sunt instruiţi de propriii noştri ingineri Konecranes, pentru a deţine competenţe complete în utilizarea macaralelor.

Când aburul contaminat trece prin turbină, aveţi nevoie de măsuri de protecţie suplimentare. În acest caz, alegeţi SupersafeTM, tehnologia noastră durabilă patentată. Aceasta elimină complet orice posibilitate de cădere accidentală a sarcinii, chiar şi în timpul unei pene totale de curent.

Macaralele noastre nucleare se bucură de aprobarea totală a Comisiei S.U.A. de reglementare în domeniul nuclear şi sunt compatibile cu 10CFR50 Anexa B şi NQA-1. Acestea respectă cele mai severe cerinţe de siguranţă internaţionale, inclusiv NUREG-0554 şi NUREG-0612.

Sunt uşor de operat şi de întreţinut, cu o concepţie modernă

Macaralele pentru sala turbinelor sunt proiectate pentru o eficienţă maximă şi o durată mai mare a ciclului de viaţă. Un palan auxiliar este destinat operaţiilor de ridicare standard, economisind uzura la palanul principal şi păstrându-l pentru ridicările importante. Optimizarea greutăţii reduce necesarul de contragreutăţi şi costul total al macaralei. Vopseaua pentru echipamente nucleare contribuie la protecţia structurii.

Diagnosticarea integrată facilitează detecţia potenţialelor probleme înainte de apariţia acestora. Un service modular permite recuperarea rapidă după întreţinere sau reparaţii, astfel încât timpul de nefuncţionare la unitatea dumneavoastră să fie minim. Comenzi infinit variabile şi poziţionare precisă implică o mişcare mai lină şi o amplasare mai sigură.