Manipulatoare de containere

Manipulatoarele verticale de containere Konecranes sunt vehicule eficiente şi fiabile pentru deplasarea majorităţii containerelor nucleare uscate. Uşor de condus, de încărcat şi de descărcat, pot manipula până la 350 de tone. Lucrând cu materiale nucleare de peste 50 de ani, puteţi avea încredere că transportoarele noastre vă vor muta containerele în siguranţă.

Siguranţă fără compromis

Toate sistemele importante de manipulare a containerelor dispun de sisteme de rezervă redundante. Suportul dual al turnului dispune de opritoare de siguranţă pentru o protecţie redundantă la cădere. Motoarele suplimentare de deplasare asigură continuitatea mişcării transportorului. Protecţia la suprasarcină, monitorizarea utilizatorului şi comenzile de operator cu siguranţă intrinsecă asigură un plus permanent de siguranţă.

Manipulatoarele noastre de containere cu combustibil nuclear uzat se bucură de aprobarea totală a Comisiei S.U.A. de reglementare în domeniul nuclear şi sunt compatibile cu 10CFR50 Anexa B şi NQA-1. Acestea respectă cele mai severe cerinţe de siguranţă internaţionale, inclusiv, NUREG-0554 şi NUREG-0612.

Se livrează rapid şi sunt uşor de asamblat şi de utilizat

Comandaţi astăzi manipulatoarele dumneavoastră de containere şi veţi intra imediat în acţiune. Acestea vor ajunge la unitatea dumneavoastră în containere de transport standard. Aceste vehicule au fost special proiectate pentru asamblarea simplă în teren, într-o singură zi. Designul modular facilitează repararea şi întreţinerea acestora.

Un joystick de macaragist, o rază de curbură strânsă şi o capacitate de rotire completă alcătuiesc un utilaj foarte manevrabil. Pe suprafeţe neomogene, puteţi utiliza şine, pentru un plus de stabilitate. Pe şosele, puteţi trece la pneuri cu spumă, utilizate la aeronave, care nu pot face pană, prevenind astfel deteriorarea majorităţii straturilor de acoperire ale drumurilor.