Macarale de manipulare a rulourilor, grinzilor şi plăcilor

Funcţii ale macaralelor de manipulare a rulourilor, grinzilor şi plăcilor

Aceste macarale sunt utilizate pentru transportul materialelor între diferitele componente ale unui laminor. Uneori, încorporează un cărucior rotativ, pentru o poziţionare corectă a produsului în raport cu banda transportoare.

Macaralele de manipulare a rulourilor, grinzilor şi plăcilor sunt proiectate pentru o funcţionare eficientă, neîntreruptă şi în siguranţă, în condiţii de utilizare continuă. Designul se conformează cerinţelor standardelor internaţionale.

Konecranes rezolvă problemele de siguranţă fără diminuarea productivităţii. Protecţia la suprasarcină, sistemul de ‘oprire de urgenţă’ derivat de la PLC, suporturile de prindere împotriva deraierii şi întrerupătoarele de sfârşit de cursă reprezintă funcţii standard automate ale echipamentului.

Funcţiile opţionale avansate de automatizare permit îmbunătăţirea siguranţei, dar determină şi o creştere a productivităţii. Aceste opţiuni sunt controlul balansului sarcinii DynAPilot, sistemul de poziţionare de capăt AutOPilot şi sistemele pentru zone protejate AutOPilot.

Toate componentele echipamentului mecanic şi electric sunt proiectate pentru a fi accesibile cu uşurinţă pentru reglare, lubrifiere, inspecţie, întreţinere şi reparaţii. Se pune accentul pe înlocuirea rapidă a pieselor defecte sau uzate, nu pe reparaţie.

O fiabilitate şi o disponibilitate îmbunătăţită a macaralelor poate fi obţinută prin măsurare extinsă şi date de diagnosticare în timp real. Versiunea cea mai sofisticată a instrumentului de diagnosticare furnizează rapoarte clare pentru analiza utilizării şi a productivităţii macaralei.

Adaptaţi-vă macaralele

Macaralele de manipulare a rulourilor, grinzilor şi plăcilor pot fi echipate cu magneţi de ridicare, dispozitive de apucare sau cleşti. Din cauza necesităţilor diverse, aceste materiale pot fi adaptate.