Macarale pentru fier vechi

Macaralele Konecranes pentru fier vechi sunt proiectate pentru o funcţionare eficientă, neîntreruptă şi în siguranţă, în condiţii de utilizare continuă. Designul se conformează cerinţelor standardelor internaţionale.

Konecranes rezolvă problemele de siguranţă fără diminuarea productivităţii. Protecţia la suprasarcină, sistemul de ‘oprire de urgenţă’ derivat de la PLC, suporturile de prindere împotriva deraierii şi întrerupătoarele de sfârşit de cursă reprezintă funcţii standard automate ale echipamentului.

Funcţiile opţionale avansate de automatizare permit îmbunătăţirea siguranţei, dar determină şi o creştere a productivităţii. Controlul balansului sarcinii DynAPilot, sistemul de poziţionare de capăt AutOPilot şi funcţionalităţile pentru zone protejate AutOPilot, create şi brevetate de Konecranes, prezintă beneficii care determină un nou nivel de siguranţă şi productivitate.

Toate componentele echipamentului mecanic şi electric sunt proiectate pentru a fi accesibile cu uşurinţă pentru reglare, lubrifiere, inspecţie, întreţinere şi reparaţii. Se pune accentul pe înlocuirea rapidă a pieselor defecte sau uzate, nu pe reparaţie.

O fiabilitate şi o disponibilitate îmbunătăţită a macaralelor poate fi obţinută prin măsurare extinsă şi date de diagnosticare în timp real. Versiunea cea mai sofisticată a instrumentului de diagnosticare furnizează rapoarte clare pentru analiza utilizării şi a productivităţii macaralei.

Gama de macarale de incintă pentru fier vechi

Macaralele de incintă pentru fier vechi pot fi echipate cu magneţi de ridicare, dispozitive de apucare hidraulice sau ambele. Pentru a menţine productivitatea la un nivel ridicat, viteza de deplasare a macaralelor Konecranes de incintă pentru fier vechi poate atinge 120 m/min. Capacitatea de ridicare poate atinge chiar şi 75 de tone metrice cu un dispozitiv de ridicare