Macarale pentru instalaţii de turnare

Funcţiile macaralelor pentru instalaţii de turnare

Macaralele pentru instalaţii de turnare sunt proiectate pentru o funcţionare eficientă, neîntreruptă şi în siguranţă, în condiţii de utilizare continuă. Designul se conformează cerinţelor standardelor internaţionale.

Konecranes rezolvă problemele de siguranţă fără diminuarea productivităţii. Protecţia la suprasarcină, sistemul de ‘oprire de urgenţă’ derivat de la PLC, suporturile de prindere împotriva deraierii şi întrerupătoarele de sfârşit de cursă reprezintă funcţii standard automate.

Funcţiile opţionale avansate de automatizare permit îmbunătăţirea siguranţei, dar determină şi o creştere a productivităţii. Aceste opţiuni sunt controlul balansului sarcinii DynAPilot, sistemul de poziţionare de capăt AutOPilot şi funcţia de sistem pentru zone protejate AutOPilot.

Toate componentele echipamentului mecanic şi electric sunt proiectate pentru a fi accesibile cu uşurinţă pentru reglare, lubrifiere, inspecţie, întreţinere şi reparaţii. Se pune accentul pe înlocuirea rapidă a pieselor defecte sau uzate, nu pe reparaţie.

O fiabilitate şi o disponibilitate îmbunătăţită a macaralelor poate fi obţinută prin măsurare extinsă şi date de diagnosticare în timp real. Versiunea cea mai sofisticată a instrumentului de diagnosticare furnizează rapoarte clare pentru analiza utilizării şi a productivităţii macaralei.


Gama de macarale pentru instalaţii de turnare

În mod caracteristic, macaralele pentru instalaţii de turnare sunt prevăzute cu cârlige la care se pot ataşa dispozitive de ridicare adecvate pentru repartitoarele de încărcare. Din cauza necesităţilor diverse, aceste materiale pot fi adaptate.