Macarale pentru manevrare slaburi

Funcţiile macaralelor pentru manevrarea slaburilor

Macaralele pentru manevrarea slaburilor sunt proiectate pentru o funcţionare eficientă, neîntreruptă şi în siguranţă, în condiţii de utilizare continuă. Designul se conformează cerinţelor standardelor internaţionale.

Konecranes rezolvă problemele de siguranţă fără diminuarea productivităţii. Protecţia la suprasarcină, sistemul de ‘oprire de urgenţă’ derivat de la PLC, suporturile de prindere împotriva deraierii şi întrerupătoarele de sfârşit de cursă reprezintă funcţii standard automate ale echipamentului.

Funcţiile opţionale avansate de automatizare permit îmbunătăţirea siguranţei, dar determină şi o creştere a productivităţii. Aceste opţiuni sunt controlul balansului sarcinii DynAPilot, sistemul de poziţionare de capăt AutOPilot şi sistemele pentru zone protejate AutOPilot.

Toate componentele echipamentului mecanic şi electric sunt proiectate pentru a fi accesibile cu uşurinţă pentru reglare, lubrifiere, inspecţie, întreţinere şi reparaţii. Se pune accentul pe înlocuirea rapidă a pieselor defecte sau uzate, nu pe reparaţie.

O fiabilitate şi o disponibilitate îmbunătăţită a macaralelor poate fi obţinută prin măsurare extinsă şi date de diagnosticare în timp real. Versiunea cea mai sofisticată a instrumentului de diagnosticare furnizează rapoarte clare pentru analiza utilizării şi a productivităţii macaralei.

Gama de macarale de incintă pentru manevrarea slaburilor

Macaralele de incintă pentru manevrarea slaburilor pot fi echipate cu cleşti mecanici şi hidraulici pentru manipularea unuia sau mai multor slaburi. Viteza de apucare este redusă la minimum, pentru a beneficia de o productivitate maximă a procesului. Viteza de deplasare a macaralei poate ajunge până la 150 m/min. Capacitatea de ridicare poate atinge până la 180 de tone metrice.