Macarale pentru manipulare laminate

Funcţiile macaralelor de manipulare a laminatelor

Macaralele de manipulare a laminatelor alimentează laminoarele şi, în consecinţă, sunt esenţiale pentru funcţionarea acestora. Acestea aparţin aceleiaşi familii de produse ca macaralele pentru manevrarea slaburilor, având numeroase funcţii în comun. Uneori, încorporează un cărucior rotativ în vederea unei poziţionări corecte a produsului în raport cu banda transportoare. Macaralele pentru manipularea laminatelor trebuie să fie capabile să suporte căldura radiată de produs.

Macaralele pentru manipularea laminatelor sunt macarale de productivitate ridicată, care necesită o viteză ridicată de lucru. Controlul sarcinii este utilizat pentru o poziţionare lină şi precisă a sarcinii şi asistă macaragistul pentru un maximum de productivitate. Funcţiile avansate de comandă a macaralei, executate cu o tehnologie modernă de automatizare, permit ghidarea macaragistului pentru o amplasare precisă şi un transport în siguranţă al sarcinii de-a lungul traseului acesteia. Obiectivul Konecranes este un timp de nefuncţionare neplanificat zero pentru aceste macarale critice; ne asociem cu clienţii pentru a realiza funcţii de facilitare a întreţinerii.

Gamă de produse

Macaraua pentru manipularea laminatelor poate fi prevăzută cu magneţi de ridicare. De asemenea, sunt disponibile dispozitive de apucare pentru laminate sau o combinaţie de magneţi şi cârlige în formă de C atunci când laminatele sunt extrem de fierbinţi. Pentru a menţine productivitatea la un nivel ridicat, viteza de deplasare a macaralei Konecranes pentru manipularea laminatelor poate atinge 130 m/min. Capacitatea de ridicare poate atinge până la 75 de tone metrice cu un dispozitiv de ridicare.