Concepţii de cabină premiate

Confortabilă. Ergonomică. Inteligentă.

185
485

Prevenirea sarcinilor bruşte. Eficienţă energetică.

Numai două dintre funcţiile inteligente de la Konecranes.

142
531

Piese de condiţii grele pentru macarale de condiţii grele.

Producător de piese originale pentru majoritatea mărcilor din domeniu.

192
330

Echipamente şi servicii pentru industrie petrochimică

Konecranes abordează provocările din industrie petrochimică

Puţul de cocs al unei uzine petrochimice este un mediu dur. Umezeala, vaporii corozivi şi iritabili, praful conducător, praful de cocs abraziv şi vremea sunt factori cărora macaragiul trebuie să le facă faţă. Productivitatea este rapidă şi macaraua se opreşte rareori, deoarece cocsul trebuie procesat şi transportat la timp, pentru onorarea contractelor stringente. O macara staţionară nu este o opţiune. Konecranes oferă macarale şi alte soluţii de ridicare pentru industrie petrochimică, de natură să faciliteze abordarea provocărilor dumneavoastră industriale.

Macaralele pentru cocserii: esenţa uzinei

Macaralele cu regim greu de lucru au nevoie întotdeauna de adaptări la circumstanţele specifice respective. Toate macaralele din zona de producţie periculoasă trebuie protejate la coroziune împotriva căldurii, a prafului, a umezelii şi a regimului constant de utilizare. Deci, Konecranes produce o gamă de macarale pentru cocserii cu un singur scop: mutarea cocsului.

Macaralele - pod rulant dispun de o cabină cu deplasare independentă pentru îmbunătăţirea vizibilităţii macaragistului, cu o configuraţie cu rază vizuală amplă. Un portal cu un singur picior (SLG) oferă o şină a căii de rulare pe partea buncărului la nivelul pantei. Aceasta permite economisirea costului unei structuri cu cale de rulare la înălţime. Buncărul mobil elimină cursele lungi şi permite creşterea eficienţei macaralei. Adăugaţi o consolă la SLG pentru un puţ de o lăţime mai redusă.

De asemenea, Konecranes produce un număr de macarale mai mici, rezistente la explozii, ideale pentru o uzină petrochimică. De exemplu, macaraua cu palan cu lanţ EXN este adecvată pentru orice operaţii de ridicare generale, de greutate redusă. Macaralele noastre pivotante pentru medii periculoase sunt ideale ca macarale pentru întreţinere sau auxiliare.

Funcţiile de control automatizat al sarcinii facilitează în mare măsură operarea macaralelor pentru cocserii. Cu funcţii avansate, precum controlul apucării, controlul balansului şi direcţie automată, sarcina dumneavoastră este întotdeauna în poziţie corectă.

Servicii pentru industrie petrochimică pentru asigurarea funcţionării

Nu facem parte dintre aceia care vă vând o macara şi apoi vă întorc spatele. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta macarale sigure şi fiabile. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea reparaţiilor şi a înlocuirilor în cel mai scurt timp posibil.

Întreţinerea preventivă permite reducerea frecvenţei de reparaţii pentru macaralele dumneavoastră. Diagnosticarea integrată ne informează şi vă informează cu privire la starea macaralelor dumneavoastră. De asemenea, puteţi alege serviciul nostru de monitorizare şi raportare la distanţă TRUCONNECT®. Înarmat cu aceste cunoştinţe, personalul nostru de service se poate asigura că macaralele rămân operaţionale, iar timpul de nefuncţionare este redus la minimum.

Satisfacţia dumneavoastră este esenţială

Timp de aproape 80 de ani, Konecranes a produs macarale în aproape orice scop imaginabil, în întreaga lume. Puteţi fi sigur că experienţa noastră îndelungată ne oferă informaţii preţioase, de care va beneficia activitatea dumneavoastră.

Putem furniza un pachet produs - serviciu adaptat special pentru dumneavoastră, pentru a asigura completa dumneavoastră satisfacţie.

Contactaţi Konecranes pentru a obţine echipamentul şi serviciile optime pentru industrie petrochimică.