Macarale pentru industrie petrochimică

Soluţii pentru macarale pentru cocserii

Standardele de proiectare Konecranes pentru macaralele pentru cocserii aplică 15 ani de experienţă în acest domeniu pentru a aborda preocupările utilizatorilor privind performanţa în medii dure, cu accent pe siguranţa macaragistului, fiabilitatea pe termen lung şi o durată maximă a ciclului de viaţă a produsului. Funcţiile de proiectare sunt dezvoltate prin dialog cu utilizatorii din rafinării din întreaga lume.

Reţeaua noastră globală de asistenţă, expertă în componentele standardizate, asigură la timp asistenţa necesară. Este disponibil serviciul inovator de experţi de la distanţă pentru a oferi rapid asistenţa tehnică necesară.

Macaralele noastre pentru cocserii sunt special proiectate pentru condiţiile de mediu dificile de deasupra puţului cocseriei. Aceasta include protecţia împotriva penetrării cu praf de cocs, care este abraziv pentru componentele mecanice şi care, datorită proprietăţilor sale conducătoare, este dăunător componentelor electrice. De asemenea, vaporii generaţi deasupra cocsului fierbinte conţin elemente corozive. Macaralele noastre pentru cocserii sunt prevăzute cu filtre chimice, pentru a proteja macaragiul şi comenzile electrice.

Gamă de produse

Configuraţii pentru toate categoriile de puţuri/paturi de cocs.

Macaralele utilizate în unităţile de cocserie întârziate pentru rafinării manipulează cocsul de la punctul de descărcare la tamburii de cocs la spaţiul de stocare intermediar din puţul/patul de cocs, iar de acolo la concasor/buncăr, pentru pregătirea transportului în spaţiile de stocare din afara locaţiei. Toate versiunile de macarale pentru cocserii sunt asamblate cu aceleaşi componente tipizate. Interşanjabilitatea reduce numărul de piese şi măreşte viteza de livrare a pieselor de schimb.