Rezistent. Etanş. Rezistent la explozii.

Structură rezistentă pentru ridicări în subteran.

50
105

Producţia dumneavoastră nu se opreşte niciodată. Nici noi.

Planuri de întreţinere pentru asigurarea productivităţii macaralei dumneavoastră.

111
357

Echipamente şi servicii pentru minerit

Konecranes abordează provocările cu care se confruntă industria minieră

În subteran sau la suprafaţă, activităţile de minerit se desfăşoară întotdeauna într-un mediu periculos. Umezeala, vaporii corozivi şi inflamabili, praful abraziv şi riscul prăbuşirilor de rocă reprezintă, toate, provocări reale. O mină productivă lucrează rapid şi se opreşte rareori, minereul fiind trimis la procesare de îndată ce a fost extras. Perioadele de nefuncţionare pot opri întreaga activitate şi pot afecta termene limită solicitante. Konecranes furnizează macarale pentru minerit şi alte soluţii de ridicare care permit gestionarea provocărilor industriale.

Echipament durabil şi sigur pentru minele dumneavoastră

Înţelegem că macaralele de proces cu regim greu de lucru trebuie întotdeauna proiectate pentru circumstanţele lor specifice de activitate. Capabile să transporte sarcini extrem de grele şi de periculoase, macaralele trebuie, de asemenea, să fie protejate de acţiunea corozivă a căldurii, prafului, umezelii şi utilizării constante.

Creat special pentru minerit, palanul Hevi-Lift protejat la explozii este proiectat pentru cerinţe de regim greu de lucru de la HMI H1 la H5. Macaralele noastre pentru cocserii au fost realizate special pentru mutarea cocsului şi includ sisteme de protecţie atât pentru componente, cât şi pentru macaragist. Macaralele adaptate pentru regim de reparaţii sunt adecvate mai ales pentru manipularea materialelor în toate aplicaţiile din minerit.

De asemenea, Konecranes produce o gamă de macarale mai mici, ideale pentru condiţiile din mine. De exemplu, un electropalan cu lanţ construit pentru atmosfere explozive este adecvat pentru activităţi de întreţinere. Realizăm chiar şi palane manuale pentru medii periculoase, dacă nu puteţi utiliza componente electrice în locaţia dumneavoastră.

Datorită funcţiilor automate de control al sarcinii, operarea macaralelor noastre este simplă şi uşoară. Cu ajutorul funcţiilor avansate, sarcina dumneavoastră se află întotdeauna exact acolo unde doriţi.

Nu numai utilaje, dar şi service

Nu suntem dintre aceia care vă vând nişte macarale şi apoi vă întorc spatele. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta macarale sigure şi fiabile. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea reparaţiilor şi a înlocuirilor în cel mai scurt timp posibil.

Majoritatea minelor se află la ore distanţă de principalele centre urbane, deci accesul la un service rapid şi de calitate poate fi dificil. Putem deplasa un tehnician sau o întreagă echipă de reparaţii în locaţia dumneavoastră. Întreţinerea preventivă şi reparaţiile specializate nu au niciodată mai uşoare.

Experienţa duce la satisfacţia dumneavoastră

Timp de aproape 80 de ani, Konecranes a produs macarale în întreaga lume, în aproape orice scop imaginabil. Puteţi fi sigur că experienţa noastră îndelungată ne oferă informaţii preţioase, de care va beneficia activitatea dumneavoastră în domeniul mineritului.

Putem furniza un pachet produs - serviciu adaptat special pentru dumneavoastră, pentru a asigura satisfacţia dumneavoastră completă.

Contactaţi Konecranes pentru a obţine echipamentul şi serviciile optime pentru minerit.