Service în minerit

*

Ridicarea sarcinilor în industria minieră

De la extragere la producţie şi rafinare, Konecranes oferă o experienţă extinsă în manipularea suspendată a materialelor pentru toate aplicaţiile din domeniul mineritului. Nicio altă companie de macarale din lume care deserveşte industria minieră nu poate egala cunoştinţele în materie de aplicaţii, experienţa inginerească şi gama de produse oferite de Konecranes. Suntem mândri să fim cea mai mare companie de service pentru macarale din lume, deservind toate mărcile şi tipurile de poduri rulante şi oferind propria noastră linie de echipamente de ridicare, care cuprinde poduri rulante, palane, macarale de proces şi altele.

Desfăşurând operaţiuni în peste 45 de ţări din întreaga lume, Konecranes deţine locaţii fizice în S.U.A., Mexic, Canada, Peru, Brazilia şi Chile: în fiecare din aceste ţări dispunem de numeroase filiale de service active în cadrul zonelor cu industrie minieră.

Cunoştinţele noastre diseminate prin intermediul echipei globale de experţi în macarale, experienţa practică, investiţiile continue în cercetare-dezvoltare şi achiziţia strategică a altor companii şi mărci binecunoscute au ajutat Konecranes să-şi dezvolte o experienţă în domeniul mineritului care se bucură de încredere în întreaga lume.

Service pentru palane, poduri rulante suspendate şi piese de schimb P&H®
În 2006, Konecranes a achiziţionat Morris Material Handling Inc. şi respectatele linii de producţie P&H® pentru poduri rulante de mare putere, palane şi piese de schimb, fiind decisă să asigure susţinerea pentru produsele P&H® existente, mai ales pentru clienţii din industria mineritului.

Acest angajament se reflectă în următoarele:

 • Servicii educaţionale prin intermediul Institutului de pregătire Konecranes (fostul Institut P&H®).
 • Disponibilitate continuată pentru Prescription Parts™ (piese personalizate) prin intermediul Konecranes and Crane Pro Parts™
 • Disponibilitate continuată pentru palanele CJ şi Hevi-Lift hoists – în continuare foarte populare şi căutate!
 • În multe cazuri, acelaşi personal de service cu competenţe înalte – nu s-a schimbat decât uniforma!

P&H® este o marcă comercială înregistrată a Harnischfeger Technologies Inc. şi este utilizată de Morris Material Handling, Inc. sub licenţă. Morris Material Handling, Inc. nu este afiliată la Harnischfeger Technologies Inc. sau la P&H Mining Equipment Inc.

Konecranes va parcurge distanţa, indiferent cât de îndepărtată este mina dumneavoastră

Înţelegem că majoritatea locaţiilor miniere se află, deseori, la ore distanţă de orice oraş mare şi că obţinerea de service prompt şi calificat pentru macaralele dumneavoastră poate fi, de multe ori, dificilă.

Asigurăm un service de calitate pentru macarale, chiar şi în locaţii izolate, printr-o gamă variată de strategii: puteţi conta întotdeauna pe Konecranes că va parcurge întreaga distanţă.

Konecranes vă poate fi de ajutor prin:

 • Preluarea unor programe de întreţinere complete
 • Suplimentarea echipei dumneavoastră interne de întreţinere cu experienţa şi personalul nostru
 • Lucrul cu echipele dumneavoastră de întreţinere a macaralelor, sindicalizate sau nu

Contracte Konecranes de service la locaţie

Konecranes este complet pregătită să trimită la locaţia dumneavoastră un tehnician sau o întreagă echipă de reparaţii pentru macarale. Vom aduce incinte de birouri şi de locuit, asigurându-ne că operaţiile de întreţinere şi de reparaţii de calitate sunt întotdeauna la câteva minute distanţă. Un contract de locaţie Konecranes vă poate ajuta degrevându-vă de unele responsabilităţi privind angajaţii, precum selecţia, recrutarea, fidelizarea, beneficiile sau tendinţele ciclice ale preţurilor la utilităţi care pot afecta necesităţile echipei dumneavoastră de lucru.

Modernizarea podurilor rulante vechi

În mine sau împrejurul acestora, condiţiile dure de operare şi cerinţele pentru regimuri grele de lucru îşi pot cere tributul chiar şi asupra celor mai bine proiectate şi fabricate echipamente. Macaralele pentru minerit care funcţionează cu concasoare şi rezervoare sunt deseori corodate şi acoperite cu praf. Macaralele pentru întreţinere din halele de fabricaţie se confruntă, deseori, cu erori ale macaragiştilor şi supraîncărcare.

Practic orice macara, chiar şi cele de 50 de ani vechime, pot primi o viaţă nouă prin înlocuirea echipamentelor de ridicare, a comenzilor şi a frânelor demodate cu componente moderne actualizate. Putem evalua condiţiile exacte necesare pentru aplicaţia dumneavoastră şi putem alege componentele exacte de care aveţi nevoie pentru a prelungi durata de viaţă a macaralei şi pentru a le extinde performanţele, indiferent de marcă!

Pentru a respecta noile reglementări de siguranţă sau necesităţile de producţie crescute, modernizarea echipamentelor de macara poate fi soluţia.

Desfăşuraţi o activitate de minerit care trebuie să rămână competitivă? Konecranes are o reputaţie de timpi reduşi de efectuare a operaţiilor; proiectăm componente de macarale şi oferim ingineri dedicaţi pentru modernizarea macaralelor, asigurându-ne că macaralele dumneavoastră pentru minerit funcţionează la capacitate maximă.

Piese de schimb pentru macarale pentru industria minieră: Orice marcă, orice macara, orice piesă

Konecranes cunoaşte domeniul pieselor de schimb, fiind liderul mondial în furnizarea de service pentru macarale în America şi oriunde în lume. Echipele noastre de service pentru macarale sunt bine instruite pentru a înţelege cerinţele unice ale fiecărei mărci, pentru efectuarea de operaţii de service la echipamentul dumneavoastră în conformitate cu specificaţiile producătorului.

Prescription Parts™

În mod caracteristic, aceste piese includ îmbunătăţiri de material, concepţie şi fabricaţie care lucrează pentru a extinde performanţele sistemului/echipamentului şi pentru a reduce costurile globale de pe întreaga durată a ciclului de viaţă. Fiecare piesă este proiectată şi realizată pentru a satisface sau pentru a depăşi cerinţele producătorului original, exact ca piesele furnizate cu macaraua, indiferent de marcă.

Procesul de inginerie inversă

Deseori, este dificil sau chiar imposibil să găsim piese pentru macaralele mai vechi. Prin procesul nostru avansat de inginerie inversă, practic orice piesă dificil de găsit sau depăşită poate fi produsă în conformitate cu specificaţiile originale.

Instruire şi certificare

Tehnicieni instruiţi MHSA

Putem furniza oricâţi tehnicieni cu instruire OHSA şi/sau MSHA (în jurisdicţiile unde este cazul) aveţi nevoie pentru necesităţile dumneavoastră.

Instruiţi-vă macaragiştii pentru siguranţă şi conformitate. La Konecranes, oferim patru metode de instruire prin intermediul Konecranes Training Institute (fostul P&H® Institute)

 • Cursuri Konecranes Training Institute organizate la centrul nostru de instruire din Los Angeles.
 • Unitatea noastră permanentă de instruire din Milwaukee, echipată cu un laborator practic având o suprafaţă de 5.200 picioare pătrate.
 • Seminare regionale. Sunt programate în 40 de oraşe anual, reducând costurile şi durata de deplasare.
 • Cursuri organizate la locaţia clientului. Eliminaţi cheltuielile de deplasare şi permiteţi-ne să organizăm un curs standard în locaţia dumneavoastră sau să personalizăm un curs pentru a satisface cerinţele dumneavoastră pentru grupuri de orice dimensiune.

Şi multe altele!

Întrebaţi-vă reprezentantul Konecranes despre gama noastră de servicii avansate de diagnosticare şi performanţă şi despre programul MAINMAN de întreţinere preventivă pentru macarale.