Poziţionarea precisă a sarcinii. Durată de nefuncţionare mai redusă.

Lăsaţi Boxrunner să vă accelereze procesul.

86
184

Tehnologie Boxhunter.

Timpi de aşteptare diminuaţi substanţial.

0
530

Precizie de poziţionare în limita a 2,5 cm.

Yard IT.  Menţineţi macaraua RTG pe calea cea bună.

104
805

Stivuiţi. Destivuiţi. Repetaţi.

RTG-uri cu noul bloc de alimentare hibrid.

160
387

Echipamente şi servicii portuare

Accesaţi experienţa portuară 3D

Echipamente şi servicii de manipulare a containerelor la nivel de lider industrial

Avem cea mai extinsă experienţă din domeniu în materie de soluţii portuare. Pentru dumneavoastră, aceasta înseamnă că, atunci când construim o relaţie de serviciu cu dumneavoastră, înţelegem provocările potenţiale care pot apărea la echipamentele şi procesele dumneavoastră şi apoi putem furniza soluţii bine proiectate, pe care vă puteţi baza.

Servicii şi produse pentru porturi

În afara specialiştilor şi a cunoştinţelor noastre detaliate privind segmentul portuar, oferim o largă diversitate de servicii şi produse concepute pentru a ne deservi clienţii din acest segment în cel mai performant mod cu putinţă.

"Cooperarea noastră cu Konecranes a decurs foarte bine. Macaralele RTG comandate sunt macarale deosebit de eficiente, cu o tehnologie modernă. Cu aceste macarale, căutăm să mărim productivitatea în portul nostru."
Gene Smith,
Director SSA Mexic

"Noile motostivuitoare cu braţ telescopic şi manipulatoare de containere goale vor susţine categoric clasa maximă a serviciilor pentru clienţi, deoarece vom continua să asigurăm o fiabilitate ridicată şi ne pregătim pentru servicii mai rapide şi mai eficiente pentru clienţii noştri. De asemenea, privim această comandă ca o excelentă ocazie de care pot beneficia TIPS şi Konecranes, pentru a ne dezvolta împreună în acest mediu global"
Căpitan Chatchawan Ghettalae,
director general, TIPS Co. Ltd