Fiecare linie de producţie are nevoie de o macara pivotanta

Adaptabilă. Uşor de utilizat. Diferite dimensiuni.

62
880

Cabine proiectate pentru operatori.

Motostivuitor pentru uzina dumneavoastră auto.

40
645

Presiunea aerului ca sursă de alimentare.

ATB AirBalancer pentru punctele dumneavoastră de lucru.

192
864

Lider industrial în domeniul investiţiilor în cercetare-dezvoltare

Reduceţi erorile operatorilor folosind funcţiile inteligente.

179
490

Macarale pentru industria auto

 

Poduri rulante proiectate pentru industrie auto

Pentru construcţia vehiculelor sunt necesari mulţi oameni şi multe echipamente. Trebuie să gestionaţi simultan numeroase procese pentru a vă asigura că linia dumneavoastră de producţie îşi menţine eficienţa. Autovehiculele trebuie livrate la timp, pentru a respecta programul strâns al clienţilor; nu vă puteţi permite timpi de nefuncţionare. Aveţi nevoie de echipamente rapide, sigure şi fiabile. Konecranes furnizează macarale pentru industrie auto şi alte soluţii de ridicare care vă ajută să vă respectaţi provocările industriale.

Ridicare uşoară pentru orice situaţie

Indiferent dacă mutaţi rulouri de oţel, dacă presaţi piese de motor sau de caroserie sau asamblaţi întregul vehicul, dispunem de echipamentele necesare pentru a îndeplini sarcina.

De exemplu, o macara CXT poate furniza rulouri pentru desfăşurare, iar o macara SMARTON® poate apoi alimenta linia de ştanţare cu matriţe. Puteţi folosi un palan cu lanţ în hala dumneavoastră de fabricaţie sau o macara pivotantă cu un dispozitiv AirBalancer la staţiile dumneavoastră de lucru pentru subansambluri. Macaraua XA şi ridicătorul pe verticală ATL se combină pentru a forma un utilaj de manipulare de precizie, cu o unitate de prindere realizată special pentru fiecare componentă a autovehiculului.

Soluţiile noastre unice inteligente fac din operarea macaralelor noastre aproape o joacă de copii. Cu funcţii avansate precum comanda balansului, micro-viteză şi poziţionarea ţintei, sarcina ajunge exact unde doriţi.

Linii de producţie sigure şi fiabile

Nu facem parte dintre cei care vă vând o macara pentru industrie auto şi apoi uită de dumneavoastră. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta macarale sigure şi fiabile. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea reparaţiilor şi a înlocuirilor în cel mai scurt timp posibil.

Întreţinerea preventivă permite reducerea frecvenţei de reparaţii pentru macaralele dumneavoastră. Serviciul nostru unic de monitorizare la distanţă a datelor cunoaşte întotdeauna starea macaralei dumneavoastră. Înarmat cu aceste cunoştinţe, personalul nostru de service se poate asigura că macaralele dumneavoastră sunt rapid operaţionale din nou şi că timpul de nefuncţionare este redus la minimum.

Satisfacţia dumneavoastră este de cea mai mare importanţă

Mulţi dintre principalii producători mondiali de autovehicule se bazează pe Konecranes. Puteţi fi sigur că înţelegem sarcinile dificile, ciclurile scurte şi viteza mare necesară într-un domeniu industrial foarte competitiv. Experienţa noastră îndelungată cu clienţii din domeniul auto ne oferă informaţii unice.

Putem furniza un pachet produs - serviciu adaptat special pentru dumneavoastră, pentru a asigura completa dumneavoastră satisfacţie.

Contactaţi Konecranes pentru a beneficia de echipamente şi servicii optime pentru domeniul auto.