Macarale pentru sala turbinelor

Tehnologie durabilă brevetată

38
298

Service de macarale pentru industria energetică

Cea mai mare echipă de service din domeniu.

276
202

Poduri rulante de uz general

Echipament de ridicare pentru aplicaţii generale

93
919

Lider industrial în domeniul investiţiilor în cercetare-dezvoltare

Reduceţi erorile operatorilor folosind funcţiile inteligente.

192
424

Macarale pentru industrie energetică

 

Gestionarea provocărilor din industrie energetică

Konecranes asigură soluţii pentru manipularea materialelor pentru aproape fiecare tip de centrală electrică. De la o instalaţie tradiţională de ardere a cărbunilor la o unitate ciclică modernă combinată sau o fermă eoliană îndepărtată, vă înţelegem necesităţile. Cu un timp de funcţionare mai îndelungat şi o eficienţă îmbunătăţită, veţi produce energie într-un mod mai sigur cu ajutorul utilajelor Konecranes.

Konecranes furnizează macarale pentru industrie energetică şi alte soluţii de ridicare care vă ajută să faceţi faţă provocărilor industriale.

Macarale specializate pentru producţia de energie

Noi producem o gamă de macarale adaptate pe care le modificăm conform obiectivelor dumneavoastră specifice. De exemplu, achiziţionaţi o macara de manipulare a cărbunelui cu o cupă de tip graifăr. Alegeţi o macara portal cu poartă de admisie pentru ridicarea porţilor la barajul hidroelectric.

Electropalanul cu lanţ XN a fost special proiectat pentru o turbină eoliană. Dimensiunile sale compacte, greutatea redusă şi viteza mare de ridicare îl transformă în palanul ideal pentru condiţiile unice din interiorul nacelei unei turbine.

Pentru alte operaţii din cadrul centralei, dispunem de macarale mai standardizate. Macaraua pentru sala turbinelor vă ajută să instalaţi şi să reglaţi cu precizie valoroasele dumneavoastră turbine, generatoare şi echipamente auxiliare. Alegeţi o macara SMARTON® pentru întreţinere şi o macara CXT® sau pe una dintre rudele sale pentru halele dumneavoastră de fabricaţie. Macaralele pivotante şi monoraiurile sunt ideale pentru operaţiile de ridicare de mai mică anvergură.

Soluţiile noastre inteligente transformă utilizarea macaralelor într-o joacă de copii. Cu funcţii avansate precum comanda balansului, limite reglabile de lucru şi poziţionarea ţintei, sarcina ajunge exact unde doriţi. Siguranţa şi precizia sunt garantate.

Un parteneriat care are grijă de nevoile dumneavoastră

Nu suntem dintre cei care vă vând o macara şi vă întorc spatele. Dorim să încheiem cu dumneavoastră un parteneriat pe termen lung, pentru a garanta macarale sigure şi fiabile. Konecranes dispune de abilităţile şi de resursele internaţionale pentru asigurarea rapidă şi eficientă a reparaţiilor şi a înlocuirilor de fiecare dată.

Întreţinerea preventivă permite reducerea frecvenţei de reparaţii pentru macaralele dumneavoastră. Serviciul nostru unic de monitorizare la distanţă a datelor TRUCONNECT® cunoaşte întotdeauna starea macaralei dumneavoastră. Înarmat cu aceste cunoştinţe, personalul nostru de service se poate asigura că macaralele dumneavoastră beneficiază de întreţinerea adecvată la momentul potrivit. Macaraua dumneavoastră este pregătită de utilizare atunci când aveţi nevoie.

Peste 1.000 de macarale pentru centrale energetice livrate în întreaga lume dovedesc că suntem o companie de echipamente de ridicat în care puteţi avea încredere. Atât macaralele adaptate, cât şi cele standard sunt eficiente şi durabile. Acestea vor îmbunătăţi registrul de siguranţă şi vor reduce costurile globale.

Înţelegem necesităţile speciale ale industriei energetice şi vă putem oferi un produs şi un serviciu pentru ca dumneavoastră să fiţi cât mai mulţumiţi.

Contactaţi Konecranes pentru a achiziţiona echipamentele şi serviciile optime pentru industrie energetică.